Ο ΠΑΟΚ εδραιώνεται στη κορυφή Αγνώριστος ο Παναθηναϊκός, έχασε με κάτω τα χέρια Ο Βούκοβιτς τα έκανε όλα στη Ξάνθη Οι παίκτες της ΑΕΚ έχουν...σπάσει τα δοκάρια Απίστευτο γκολ από κόρνερ!

1 Ιουλ 2018

Ο Παναθηναϊκός αν θέλει μπορεί να κρατήσει τον Τζέιμς

Μπορεί η παραμονή του Νικ Καλάθη στον Παναθηναϊκό να λειτούργησε ευεργετικά και στην υπόθεση του Μάικ Τζέιμς που βρίσκεται εν εξελίξει, ωστόσο εάν δεν υπάρξει σύμπνοια στο ζήτημα των ετήσιων απολαβών του παίκτη, τότε το «ναι» του πρώτου δεν θα είναι αρκετό για να οδηγήσει τον δεύτερο στις υπογραφές. Σε αυτό το σημείο, αξίζει να σημειωθεί εκ νέου πως ο βραχύσωμος γκαρντ, παρόλο που έχει προτάσεις στα χέρια του από το εξωτερικό, συζητά αποκλειστικά με τους ιθύνοντες των πρωταθλητών Ελλάδος,
έχοντας ξεκαθαρίσει πως θα λάβει τις αποφάσεις του μετά το τέλος των διαπραγματεύσεων. Όπως γίνεται κατανοητό, πλέον η ανανέωση του συμβολαίου του Μάικ Τζέιμς βρίσκεται στην κρίση του Τσάβι Πασκουάλ, των συνεργατών του, αλλά και της διοίκησης, καθώς από τις αποφάσεις τους θα φανεί εάν ο Παναθηναϊκός θα θελήσει να ικανοποιήσει τις «αλμυρές» απαιτήσεις του παίκτη για να τον κρατήσει στο ΟΑΚΑ.