Ο ΠΑΟΚ κρυφοκοιτάζει τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ Ο Ολυμπιακός δεν έχει μάθει να λέει 'αντίο' από τον Αύγουστο Πήγαν στο Μουντιάλ της Ρωσίας για να ζητήσουν πολιτικό άσυλο Απίστευτες στιγμές ανθρωπιάς στο γήπεδο της Φέγενορντ Ο Αζάρ γίνεται...κροίσος στο Λονδίνο

18 Ιουλ 2018

Μήπως το παρατραβάνε στη Τρίπολη με τον Δουβίκα;

Ο Αστέρας Τρίπολης έχει μάθει τα τελευταία χρόνια να πουλάει καλά και να παίρνει το μάξιμουμ της αξίας των ποδοσφαιριστών του. Και αυτή τη στιγμή το πιο… hot όνομα των Αρκάδων δεν είναι άλλο από τον Τάσο Δουβίκα. Για να λέμε την αλήθεια, η… φρενίτιδα που τους έχει πιάσει όλους με τον νεαρό είναι λίγο υπερβολή. Υπό την έννοια πως ακόμα δεν έχει κάνει τόσα πολλά ώστε να δικαιολογούνται τα δύο εκατομμύρια που ζητάει ο Αστέρας για να τον δώσει.
Η Σταντάρ Λιέγης ήρθε με ζεστά 800 χιλιάρικα και στον Αστέρα μόνο που δεν γελούσαν. Τους είπαν πως δεν συζητάνε καν κάτω από 1,5 εκατομμύριο συν ποσοστό μεταπώλησης. Δεν υπάρχουν αυτά τα λεφτά στους Βέλγους. Υπάρχουν όμως αλλού. Και σύμφωνα με πληροφορίες, μέσα στην εβδομάδα θα «σκάσει» νέα πρόταση. Θα τη φέρει ο ίδιος ο Ζάχαβι, που χειρίζεται την υπόθεση. Και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε την αντίδραση του Αστέρα, αν η πρόταση φτάσει το 1,5 εκατομμύριο, όπως λέγεται.
Πηγή: pagenews.gr