Ο ΠΑΟΚ θα κάνει τρείς μεταγραφές υπέρβασης Ο Νταμπίζας μίλησε με τους 'κομμένους' του Παναθηναϊκού Ο Λάμπρου ήρθε στον ΠΑΟΚ για να μείνει Συλλέκτης τίτλων ο Μήτρογλου Μαθήματα ποδοσφαιρικού πολιτισμού από την Μπαρτσελόνα

19 Ιουλ 2018

Τι μπορείς να περιμένεις από τα πιτσιρίκια του Παναθηναϊκού;

Ο μέσος όρος ηλικίας της ενδεκάδας του Παναθηναϊκού που ολοκλήρωσε το φιλικό εναντίον της Αλκμάαρ ήταν 20,8 χρόνια!!! Συνολικά, μόλις 229 έτη υπήρχαν στον αγωνιστικό χώρο πριν ακουστεί το τελευταίο σφύριγμα. Η Κ20 δηλαδή. Ο 25χρονος Τζανδάρης ήταν ο μεγαλύτερος και φυσικά έμοιαζε μπροστά στους αμούστακους συμπαίκτες του, πολύπειρος. Από τους έντεκα μόνο οι πέντε έχουν αγωνιστεί έστω σε ένα παιχνίδι Σούπερ Λίγκας.
Οι υπόλοιποι κερδίζουν εμπειρίες και θα προσπαθήσουν να κερδίσουν και την εμπιστοσύνη του Δώνη για μία θέση στο ρόστερ. Αναλυτικά οι έντεκα που ολοκλήρωσαν το ματς και η ηλικία τους: Κώστας Κότσαρης 22, Βαγγέλης Θεοχάρης 20, Χρήστος Κουντουριώτης 19, Αντώνης Οικονομόπουλος 20, Κώστας Αποστολάκης 19, Πασχάλης Στάικος 22, Φάνης Τζανδάρης 25, Θεοφάνης Μαυρομάτης 21, Γιάννης Μπουζούκης 20, Δημοσθένης Χαντζάρας 21, Σωτήρης Πίσπας 20.