Ο ΠΑΟΚ θα κάνει τρείς μεταγραφές υπέρβασης Ο Νταμπίζας μίλησε με τους 'κομμένους' του Παναθηναϊκού Ο Λάμπρου ήρθε στον ΠΑΟΚ για να μείνει Συλλέκτης τίτλων ο Μήτρογλου Μαθήματα ποδοσφαιρικού πολιτισμού από την Μπαρτσελόνα

14 Ιουλ 2018

Σούπερ ήρωας ο Σαουθγκέιτ στα μάτια του Ράσφορντ

Στις 31 Οκτωβρίου ο Μάρκους Ράσφορντ έχει γενέθλια, γίνεται 21 ετών. Αγόρι που δεν είχε γεννηθεί το 1990, παιδί που ήρθε στη ζωή 16 μήνες μετά την τελευταία φορά που η Αγγλία έφτασε σε ημιτελικό διεθνούς διοργάνωσης (EURO '96), δεν έχει νιώσει αντίστοιχο συναίσθημα. Είτε από την τηλεόραση, πόσο μάλλον ως διεθνής ποδοσφαιριστής. Γι' αυτό μπορεί να καταλάβει τι ακριβώς σήμαινε για τα παιδιά της δικής του γενιάς, τους σημερινούς 20άρηδες, η Αγγλία να επιστρέφει στον ποδοσφαιρικό χάρτη.
Να καταφέρνει κάτι πολύ μεγάλο, κάτι που ομάδες με περισσότερη ποιότητα και κλάση δεν είχαν πετύχει στο παρελθόν. Για τον μικρό ο Γκάρεθ Σαουθγκέιτ είναι ένας σούπερ-ήρωας. Ακόμη κι αν τον χρησιμοποίησε λίγο και κυρίως ως αλλαγή στο τουρνουά. Σημασία είχε πως ο εκλέκτορας των "τριών λιονταριών" κατόρθωσε να φέρει πίσω "την πίστη και την αγάπη". Και τον ευχαρίστησε μιλώντας εξ ονόματος ολόκληρου του έθνους!