Ο ΠΑΟΚ ψάχνει τις...ανάσες του Βιεϊρίνια Δύσκολος ο επαναπατρισμός του Κλάους, αν δεν ρίξει τις απαιτήσεις του Στη Γκενκ το σκέφτονται για τον Ουάρντα Συνεχίζεται η 'κατάρα' με τους τερματοφύλακες της Μονακό Προβλήματα για τον Ιρανό διαιτητή επειδή...χαιρέτησε μια γυναίκα

1 Ιουλ 2018

Μέσι ο περιπατητής!

Σύμφωνα με ττη "Marca", ο Μέσι κάλυψε 31,618 χιλιόμετρα στους τέσσερις αγώνες που πήρε μέρος στο 21ο Μουντιάλ και τα 13,393 τα διέσχισε... περπατώντας, με την ταχύτητά του να είναι από 0 μέχρι 7 χιλιόμετρα ανά ώρα! Άλλα 8,134 χιλιόμετρα τα έκανε με ταχύτητα που κυμαινόταν από 7 μέχρι 15 χιλιόμετρα ενώ με ταχύτητα πάνω από 25 χιλιόμετρα ανά ώρα κάλυψε μόνο 612 μέτρα. Επιπλέον το πιο γρήγορο σπριντ του έφτασε τα 28,37 χιλιόμετρα, με την "Marca" να υπενθυμίζει πως το νούμερο αυτό είναι κατά 10 χιλιόμετρα ανά ώρα μικρότερο σε σύγκριση με αυτό που καταγράφηκε στην κούρσα του Εμπαπέ όπου κέρδισε πέναλτι από τον Ρόχο.
Σύμφωνα με τα νούμερα που έδωσε στη δημοσιότητα το μέσο της Μαδρίτης, ο Μέσι τροφοδοτήθηκε μόλις δύο φορές από τους συμπαίκτες του την ώρα που βρισκόταν στην αντίπαλη περιοχή ενώ συνολικά είχε 18 τελικές προσπάθειες (11 με την Ισλανδία, 1 με την Κροατία, 2 με την Νιγηρία, 3 με την Γαλλία) όπου μόνο το 1/3 αυτών βρήκαν το στόχο.