Δράμα ο Ολυμπιακός, αποχαιρετά το πρωτάθλημα Νίκη τίτλου για τον ΠΑΟΚ στου Χαριλάου Πανικός στην ΕΠΟ για τον διάδοχο του Σκίμπε Η ΑΕΚ έχει ανάγκη τα γκολ του Λιβάγια Ο Δώνης στηρίζει τα νέα παιδιά του Παναθηναϊκού

13 Ιουλ 2018

Ο Παπαγιάννης σκέφτεται την επιστροφή του στην Ευρώπη

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του gazzetta.gr, ο Γιώργος Παπαγιάννης εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο επιστροφής του στην Ευρώπη, γεγονός που σε καμία περίπτωση δεν αφήνει αδιάφορο τον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» άλλωστε, ήταν πάντα «ζεστοί» με τον Γιώργο και από τότε που έμεινε ελεύθερος από τους Κινγκς, ρωτούσαν ανά τακτά χρονικά διαστήματα για τις προθέσεις του.
Επιπροσθέτως, ο ίδιος ο παίκτης έχει εκφραστεί θετικά σε δημόσιες τοποθετήσεις του για το ενδεχόμενο μελλοντικής επιστροφής στον Παναθηναϊκό, οπότε λόγω και της πρότερης συνεργασίας τους (τη σεζόν 2015-2016), οι «πράσινοι» θεωρητικά θα έχουν τον πρώτο λόγο. Εκτός κι αν στο παιχνίδι της απόκτησής τους, μπουν οι δύο ρωσικές ομάδες της Euroleague, που έχουν σαφώς μεγαλύτερες οικονομικές δυνατότητες. Ειδικότερα η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, που είχε εκφράσει ενδιαφέρον τον περασμένο Φεβρουάριο όταν ο Παπαγιάννης είχε μείνει ελεύθερος από το Σακραμέντο.