Έκανε πάρτι με Χίμκι ο Ολυμπιακός Ο Κρίστισιτς έκλεισε τη πόρτα των μεταγραφών στην ΑΕΚ Ο Κάτσε είναι ευτυχισμένος στον Παναθηναϊκό 'Κανάλι' μετακίνησης παικτών μεταξύ Ολυμπιακού και Νότιγχαμ Η Ρεάλ δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι

13 Ιουλ 2018

Ο Παπαγιάννης σκέφτεται την επιστροφή του στην Ευρώπη

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του gazzetta.gr, ο Γιώργος Παπαγιάννης εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο επιστροφής του στην Ευρώπη, γεγονός που σε καμία περίπτωση δεν αφήνει αδιάφορο τον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» άλλωστε, ήταν πάντα «ζεστοί» με τον Γιώργο και από τότε που έμεινε ελεύθερος από τους Κινγκς, ρωτούσαν ανά τακτά χρονικά διαστήματα για τις προθέσεις του.
Επιπροσθέτως, ο ίδιος ο παίκτης έχει εκφραστεί θετικά σε δημόσιες τοποθετήσεις του για το ενδεχόμενο μελλοντικής επιστροφής στον Παναθηναϊκό, οπότε λόγω και της πρότερης συνεργασίας τους (τη σεζόν 2015-2016), οι «πράσινοι» θεωρητικά θα έχουν τον πρώτο λόγο. Εκτός κι αν στο παιχνίδι της απόκτησής τους, μπουν οι δύο ρωσικές ομάδες της Euroleague, που έχουν σαφώς μεγαλύτερες οικονομικές δυνατότητες. Ειδικότερα η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, που είχε εκφράσει ενδιαφέρον τον περασμένο Φεβρουάριο όταν ο Παπαγιάννης είχε μείνει ελεύθερος από το Σακραμέντο.