'Να το απολαύσουμε απέναντι στον Ολυμπιακό' Προβληματίζουν οι συνεχόμενοι τραυματισμοί στην ΑΕΚ Ο Βέρνμπλουμ δεν έκανε το...χατίρι των Σουηδών Τους έχει χρυσοπληρώσει και τους δίνει δανεικούς Από ελευθερο κανάλι η μετάδοση των σπουδαίων αθλητικών γεγονότων;

19 Ιουλ 2018

Κλείνουν οι πόρτες στην Ελλάδα για τον Μπλάνκο

Επιμένει ελληνικά ο Ίσμαελ Μπλάνκο, χωρίς όμως να δικαιώνεται για αυτή την επιμονή του. Ο άλλοτε επιθετικός της ΑΕΚ έχει προταθεί σε ουκ ολίγες ομάδες της Super League, ωστόσο σε καμία εξ αυτών δεν έχει κάνει το «κλικ» που θα ήθελε και θα περίμενε, ούτως ώστε να λάβει σινιάλο για την επιστροφή του στην Ελλάδα, επτά χρόνια έπειτα από το «διαζύγιο» με την Ένωση.
Η τελευταία ομάδα στην οποία εστάλη το βιογραφικό του 35χρονου ποδοσφαιριστή ήταν ο ΟΦΗ, χωρίς όμως να ενθουσιάσει τον τεχνικό της κρητικής ομάδας Νίκο Παπαδόπουλο και τους υπόλοιπους σύντεκνους. Εκτός από τα χρονάκια του, ο «Ζορό» προέρχεται και από μια μέτρια σεζόν (17 συμμ. – 2 γκολ) με την Ατλέτικο Τουκουμάν στην Αργεντινή κι αυτοί είναι δύο σοβαροί λόγοι για να βρίσκει κλειστές τις ελληνικές πόρτες.
Πηγή: marca-SL.gr