'Ολα 'ανοιχτά' με τον Σιμόες στην ΑΕΚ Σε διαρκή οικονομική επιτήρηση μπαίνουν όλες οι ΠΑΕ Ενδιαφέρον της Γαλατάσαραϊ για τον Ελαμπντελαουί Οι διεθνείς 'έγραψαν' στο Τάμπερε...πριν αρχίσει το παιχνίδι 'Μάχη' στην Αγγλία για τον Τζέκο

14 Ιουλ 2018

Παίκτες που διψούν για επιτυχίες έφερε ο Μπλατ στον Ολυμπιακό

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ο σχεδιασμός του Ολυμπιακού ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Πέραν των ανανεώσεων των Βασίλη Σπανούλη και Κώστα Παπανικολάου, ο Ολυμπιακός απέκτησε τους Νάιτζελ Ουίλιαμς Γκος, Ζακ ΛιΝτέι και Σάσα Βεζένκοφ. Πρόκειται για τρεις παίκτες σε διαφορετικές θέσεις, που έχουν όμως ένα κοινό χαρακτηριστικό. Όλοι τους είναι νεαροί σε ηλικία, έχοντας μεγάλες προοπτικές εξέλιξης.
Τόσο οι δύο Αμερικανοί, όσο και ο φόργουορντ με ελληνικό διαβάτηριο, είναι 24 και 23 χρονών, αντίστοιχα. Πρόκειται, λοιπόν, για αθλητές νεαρούς σε ηλικία, με τεράστια αθλητικά προσόντα, αλλά και περιθώρια εξέλιξης, όπου αναμένεται να συμπληρώσουν την… παλιοσειρά των παικτών του Ολυμπιακού. Αθλητές, δηλαδή, οι οποίοι είναι ολοκληρωμένοι, έχοντας κατακτήσει τα πάντα στην καριέρα τους, αλλά «διψούν» για νέες επιτυχίες και διακρίσεις. Κινήσεις που φέρουν την… υπογραφή του Ντέιβιντ Μπλατ. Όλοι μαζί, λοιπόν, παλιοί και… νέοι, αναμένεται να δημιουργήσουν ένα εξαιρετικό σύνολο, κάτι που μένει να αποδειχθεί στο παρκέ, με στόχο την επιστροφή του μεγαλύτερου ελληνικού συλλόγου στην κορυφή.
Πηγή: redking.gr