Ο Αλαφούζος ψάχνει πάλι επενδυτές Η δικαίωση του Κούτρη Η ΑΕΚ θέλει να κρατήσει τον Γκάλο Πασχαλάκης και Κρέσπο, οι...βιονικοί του ΠΑΟΚ Ο Ζιντάν 'φλερτάρει' με την Μπάγερν

29 Ιουν 2018

Στασιμότητα στα μεταγραφικά της ΑΕΚ

H AEK δεν αναμένεται να σταματήσει την ενίσχυσή της και μετά τη διαφαινόμενη απόκτηση του Εζεκιέλ Πόνσε θα προχωρήσει βάσει προγραμματισμού στην απόκτηση δύο εξτρέμ κι ενός κεντρικού χαφ. Πάντως, κόντρα στην αισιοδοξία που υπάρχει στο «κιτρινόμαυρο» ρεπορτάζ, ότι τα επόμενα «χτυπήματα» θα… σκάσουν άμεσα, στην πραγματικότητα ακόμα δεν υπάρχει πρόσφορο έδαφος για κάποια περίπτωση.
Ειδικά όσον αφορά τη μεταγραφή του μέσου, δεν έχει σημειωθεί κάποια εξέλιξη και όλα δείχνουν ότι θα προχωρήσουν ουσιαστικά μετά τις 10 Ιουλίου, όταν και θα υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα για τον Παναγιώτη Κονέ. Ο Έλληνας άσος, δηλαδή, αναμένεται να κρίνει και την κίνηση που θα γίνει για την απόκτηση κεντρικού μέσου, καθώς αν για κάποιο λόγο «στραβώσει» η περίπτωσή του, τότε είναι πολύ πιθανό να γίνει  αναπροσαρμογή στόχων. Παράλληλα, δεν υπάρχει στην παρούσα φάση τίποτα προχωρημένο και όσον αφορά τη μεταγραφή του εξτρέμ. Όντως στην ΑΕΚ ψάχνουν για δύο παίκτες στα άκρα της γραμμής κρούσης, ωστόσο προς το παρόν δεν παρατηρείται κινητικότητα που να μαρτυράει άμεσες εξελίξεις. Όντως στην Ένωση έχουν ξεχωρίσει 2-3 παίκτες για την επίθεση, αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να πει κάποιος ότι υπάρχει κάτι χειροπιαστό, καθώς σε αυτή φάση οι κρούσεις που γίνονται είναι περισσότερο διερευνητικές. Όπως γίνεται, επομένως, αντιληπτό και με βάση τα δεδομένα που υπάρχουν τώρα, οι επόμενες κινήσεις στην ΑΕΚ θα αργήσουν να γίνουν, με ό,τι μπορεί να σημαίνει αυτό για το πότε θα προλάβει ο Μαρίνος Ουζουνίδης να μοντάρει την ομάδα του στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας.
Πηγή: sportdog.gr