Ο Μάνταλος έκανε τη διαφορά στη Ριζούπολη Ο Παναθηναϊκός αποκτά χαρακτήρα νικητή Ο Ελαμπντελαουί ψάχνεται για το εξωτερικό Να κλείσει η 'ψαλίδα' ανάμεσα στους μεγάλους και μικρούς της Ευρώπης Αμμοθύελλα διέκοψε αγώνα στη Σαουδική Αραβία!

9 Μαΐ 2018

Απίστευτη κίνηση fair play από τον Τιάγκο Σίλβα!

Η Παρί κατέκτησε το Κύπελλο Γαλλίας νικώντας την Ερμπιέ, που συμμετέχει στην Γ` κατηγορία, με 2-0. Η Ερμπιέ είναι ένας σύλλογος με ετήσιο προϋπολογισμό δύο εκατομμυρίων ευρώ, την στιγμή που η αντίπαλος της, δαπανά αφειδώς προκειμένου να ανέλθει στην κορυφή της Ευρώπης. Τουλάχιστον σε 540 εκατομμύρια ευρώ υπολογίζεται ο προϋπολογισμός της Παρί για την χρονιά που ολοκληρώνεται.
Παρόλα αυτά, οι παίκτες της Ερμπιέ είχαν την ευκαιρία να σηκώσουν το βαρύτιμο τρόπαιο, όταν ο Τιάγκο Σίλβα κάλεσε στο βάθρο τον αρχηγό της Σεμπαστιάν Φλοσό, κατά την διάρκεια της απονομής, σε μια υπέροχα ασυνήθιστη κίνηση, να σηκώσουν μαζί το τρόπαιο! «Δεν είμαστε λυπημένοι. Πρέπει να συγχαρούμε την ομάδα. Ξέραμε ότι η Παρί Σεν Ζερμέν ήταν ένα "βουνό" για εμάς, παλέψαμε με τα όπλα μας. Η ομάδα έδωσε τα πάντα. Είμαστε υπερήφανοι. Πέρα από μεγάλοι παίκτες, είναι και μεγάλοι άνθρωποι και το απέδειξαν» σχολίασε χαρακτηριστικά ο Σεμπαστιάν Φλοσό.