Χάνει και ο Παναθηναϊκός από τον υποβιβασμό του Ολυμπιακού Επιβεβλημένη η απόκτηση ενός δεξιού μπακ από την ΑΕΚ Σε...επιφυλακή για τον Γκαρσία ο Ολυμπιακός Ο πιτσιρικάς της Λίβερπουλ ετοιμάζεται να γράψει ιστορία Αυτή είναι η ρήτρα αποδέσμευσης του Κλοπ από την Λίβερπουλ

10 Μαΐ 2018

Η ΑΕΚ σέβεται τον Παναθηναϊκό και θα περιμένει για Λουντ

Μετά το μπαράζ δημοσιευμάτων που ήθελαν την Ένωση να κινείται για την απόκτησή του εν όψει της ερχόμενης μεταγραφικής περιόδου, κατατέθοντας ακόμα και πρόταση στον Παναθηναϊκό, η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ πήρε θέση. Σύμφωνα με όσα έλεγαν από την ΑΕΚ τα σενάρια που κυκλοφόρησαν δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. «Δεν υπάρχει καμία πρόταση και κανένα θέμα με τον Λουντ», υποστήριζαν συγκεκριμένα.
Ο παίκτης πάντως αρέσει στον Μανόλο Χιμένεθ καθώς μπορεί να αγωνιστεί σε περισσότερες από μία θέσεις, ενώ το κασέ του είναι στα… μέτρα της «Ένωσης». Παρ’ όλα αυτά, πληροφορίες αναφέρουν πως, όπως συνέβη και με την περίπτωση του Χουλτ, σεβόμενος την κατάσταση του Παναθηναϊκού, ο Δημήτρης Μελισσανίδης θα καταθέσει επίσημη πρόταση στον Λουντ μόνο αν δεν ανανεώσει και οι δρόμοι του με το «Τριφύλλι» χωρίσουν οριστικά.