Και πως να φτιάξει ομάδα ο Δώνης; Ο Ουζουνίδης θα αφήσει τη σφραγίδα του στην ΑΕΚ Ο Ολυμπιακός θέλει ενίσχυση σε τρείς θέσεις Συνεχίζεται η 'κατάρα' με τους τερματοφύλακες της Μονακό Προβλήματα για τον Ιρανό διαιτητή επειδή...χαιρέτησε μια γυναίκα

10 Αυγ 2017

Εμείς πότε θα γίνουμε...Δανία;

Επεισόδια στα γήπεδα γίνονταν, γίνονται και θα συνεχίσουν να συμβαίνουν, όσο υπάρχουν οι 50-100 "μπαχαλάκηδες" που θα πηγαίνουν στους αγώνες με μοναδικό σκοπό να τα... σπάσουν. Παρ' όλα αυτά υπάρχουν και χώρες με σαφώς ποιο συνειδητοποιημένο φίλαθλο κόσμο, που δεν θα διστάσει να βοηθήσει με όποιον τρόπο μπορεί τις αρχές, ώστε να βρεθούν αυτοί που προκαλούν τις σκηνές χάους στις κερκίδες. Κάτι τέτοιο συνέβη και στη Δανία, μετά τα έκτροπα της περασμένης Κυριακής, στο clasico της Μπρόντμπι με την Κοπεγχάγη.
Η αστυνομία ζήτησε τις τελευταίες ώρες με ανακοίνωσή της τη βοήθεια του κόσμου, ώστε να βρει το δυνατόν περισσότερα στοιχεία γι' αυτούς που προκάλεσαν τα επεισόδια κι όπως τονίζεται από αξιωματικό του Σώματος, είναι πρωτοφανής η κινητοποίηση που υπάρχει. «Οι άνθρωποι είναι καλό να επικοινωνούν μαζί μας όταν πρόκειται για σοβαρά εγκλήματα, όπως μία δολοφονία, αλλά δεν έχω βιώσει ξανά ένα τόσο μεγάλο ενδιαφέρον για αγώνα ποδοσφαίρου. Είναι μία μεγάλη βοήθεια κι ένα καλό συμπλήρωμα στα υπόλοιπα μέσα που διαθέτουμε. Μας βοήθησε για να βρούμε μεταξύ άλλων τα στοιχεία εκείνου που χτύπησε έναν αστυνομικό, ο οποίος συνελήφθη και παραδέχτηκε τις πράξεις του», ανέφερε.  Μάλιστα η Κοπεγχάγη που από την πρώτη στιγμή είχε καταδικάσει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο τα επεισόδια των οπαδών της, τονίζοντας ότι αποτελούν ντροπή για τον σύλλογο, ανακοίνωσε τη Δευτέρα ότι έχουν εντοπιστεί πάνω από 20 άτομα που θα καταδικαστούν με μακροχρόνιες ή διά βίου τιμωρίες αποκλεισμού από τα γήπεδα. Ας παραδειγματιστούμε λοιπόν και εμείς εδώ στην Ελλάδα από την ευσυνειδησία των Δανών μπας και δούμε καμιά άσπρη μέρα.