Και πως να φτιάξει ομάδα ο Δώνης; Ο Ουζουνίδης θα αφήσει τη σφραγίδα του στην ΑΕΚ Ο Ολυμπιακός θέλει ενίσχυση σε τρείς θέσεις Συνεχίζεται η 'κατάρα' με τους τερματοφύλακες της Μονακό Προβλήματα για τον Ιρανό διαιτητή επειδή...χαιρέτησε μια γυναίκα

9 Αυγ 2017

Η ΑΕΚ κάτι περιμένει με τον Αραούχο

Κάθε άλλο παρά τελειωμένο θεωρείται για την ΑΕΚ το θέμα του Σέρχιο Αραούχο, που ακόμα παραμένει ανοικτό. Το βασικότερο, που δείχνει και το πώς βλέπει η ΑΕΚ την όλη υπόθεση, είναι η επαφή που υπάρχει μεταξύ των δύο πλευρών. Η οποία είναι συνεχής και σε εξαιρετικό κλίμα, ακόμα και τώρα! Με τις πληροφορίες να αναφέρουν μάλιστα, πως η τελευταία επικοινωνία μεταξύ ΑΕΚ και Αραούχο, ήταν προ μερικών ημερών. Ο δεύτερος λόγος που κάνει την ΑΕΚ, να μην «τελειώνει» το θέμα του Αραούχο και να κρατά… ορθάνοικτη την πόρτα της, είναι και το τοπίο που έχει διαμορφωθεί για τον «Τσίνο», στην Λας Πάλμας.
Το οποίο κάθε άλλο παρά ξεκάθαρο δεν είναι. Ο Αργεντινός φορ δεν δείχνει σε πρώτη φάση να αποτελεί σταθερή μονάδα στο ρόστερ της Λας Πάλμας και εφόσον αυτό… συνεχιστεί, τότε σίγουρα, και ο ίδιος θα κινήσει τις διαδικασίες, για να βρεθεί σε ένα νέο περιβάλλον. Όπου θα έχει έναν ρόλο, αντίστοιχο με αυτόν που είχε στην ΑΕΚ. Ή για να είμαστε ακόμα πιο ακριβείς, τον ίδιο ρόλο! Με την «Ένωση» να αποτελεί δεδομένα, την πρώτη επιλογή για τον «Τσίνο». Όλα αυτά λοιπόν, έχουν κάνει την ΑΕΚ να παραμένει «ζεστή» για τον Αραούχο και να παρακολουθεί τις εξελίξεις. Δείχνοντας πως… κάτι περιμένει από αυτή την υπόθεση και από το ότι ακόμα, δεν προχωρά ουσιαστικά, με κάποια από τις τρεις περιπτώσεις φορ που έχει αυτή τη στιγμή στη λίστα της. Με αυτές τις επιλογές να δείχνουν πως αποτελούν ουσιαστικά τις έτοιμες εναλλακτικές που έχει η ΑΕΚ, για το ενδεχόμενο να μην μπορέσει να προχωρήσει με την υπόθεση του Αραούχο.
Πηγή: enwsi.gr