Ο Λουντ κάτι περιμένει από Ελλάδα Αγωνιούν στη Νέα Σμύρνη για τον Ανσαριφάρντ Πως θα κρατήσει ο Σούκερ τον Ντάλιτς στην εθνική Κροατίας; Ο Πέρεθ ετοιμάζει μεταγραφικές...βόμβες στη Ρεάλ Το Καμερούν ζήτησε λεφτά από τον Μπαπέ για να παίξει στην εθνική

6 Αυγ 2017

Ο Παπαγιαννόπουλος αγωνιά να παίξει κατά του ΠΑΟΚ

Ο Σωτήρης Παπαγιαννόπουλος είναι ένα από τα κεντρικά πρόσωπα των διπλών αγώνων μεταξύ του ΠΑΟΚ και της Έστερσουντ για τα play off του Europa League. Ο Έλληνας αμυντικός της Έστερσουντ μίλησε στα μέσα ενημέρωσης της Σουηδίας, προσπαθώντας να δώσει μια εικόνα για την πρώην ομάδα του, τον ΠΑΟΚ. «Είναι ωραία να παίζεις εναντίον της παλιά σου ομάδας. Είναι μια δύσκολη κλήρωση. Εμείς θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να προκριθούμε» είπε αρχικά ο Παπαγιαννόπουλος και πρόσθεσε:
«Δεν υπάρχει καμιά περίπτωση να τους υποτιμήσουμε. Οι Έλληνες είναι τρελοί, θα δημιουργήσουν μια υπέροχη ατμόσφαιρα στην Τούμπα». Έκλεισε λέγοντας: «Ο ΠΑΟΚ είναι μια επιθετική και καλή ομάδα. Αυτό τουλάχιστον ίσχυε, όταν ήμουν εκεί. Βέβαια, τώρα έχουν αλλάξει προπονητής και κάποιοι παίκτες. Δεν ξέρω ακριβώς πού βρίσκονται σήμερα».