Άρχισαν οι πρώτες...μουρμούρες για τον Μαρτίνς Μετά τις μεταγραφές στην ΑΕΚ σειρά παίρνουν οι ανανεώσεις Ανέβηκε το μπάτζετ του Παναθηναϊκού Ο Μήτρογλου κλείνει στόματα στη Μαρσέιγ Νέα εποχή ξημερώνει για την Μίλαν

7 Αυγ 2017

"Δεν μπορεί ένα εκατομμύριο να χαλάσει την μεταγραφή του Βιεϊρίνια"

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο δημοσιογράφος, Δημήτρης Δημουλάς, ο οποίος ζει και δραστηριοποιείται στο Μόναχο και αναφέρθηκε στο θέμα Βιεϊρίνια, μεταφέροντας όσα συζητιούνται στη Γερμανία για το ζήτημα. Αναλυτικά όσα είπε: «Η διοίκηση της Βόλφσμπουργκ δεν έχει πάρει ακόμη σαφή θέση. Αυτό που είναι πασιφανές είναι ότι ο Βιεϊρίνια δεν παίζει κάποιον πρωτεύοντα ρόλο στους σχεδιασμούς του προπονητή. Αυτό φάνηκε καθ’ όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας. Σε όσα φιλικά έπαιξε, δεν έπαιξε στη φυσική του θέση. Αυτό δείχνει πως δεν υπολογίζεται.
Η Βόλφσμπουργκ δεν θα ήταν αρνητική σε μια καλή πρόταση για την παραχώρησή του. Χθες η ομάδα απέκτησε και δεξί μπακ, θέση στην οποία αγωνίστηκε πολλές φορές πέρσι ο Βιεϊρίνια. Αυτό αποδεικνύει πως η παραμονή Βιεϊρίνια δείχνει μακρινό σενάριο. Πολλά μπορούν να γίνουν, βέβαια, όμως, το πιθανότερο είναι πως δεν θα συνεχίσει στη Βόλφσμπουργκ». Για τις οικονομικές απαιτήσεις της Βόλφσμπουργκ: «Για έναν όμιλο όπως η Volkswagen, που χρηματοδοτεί τη Βόλφσμπουργκ μια διαφορά της τάξης του ενός εκατομμυρίου ευρώ δεν θα μπορούσε να αποτελέσει κώλυμα για να μην ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Αν καθιστούσε σαφές ο προπονητής ότι δεν μπορεί να συνεργαστεί με τον Βιεϊρίνια, οι απαιτήσεις θα πέσουν και το deal θα ολοκληρωθεί. Δεν μπορεί να χαλάσει μια τέτοια μεταγραφή για ένα εκατομμύριο ευρώ». Για το πότε μπορεί να τελειώσει το θέμα: «Πιθανόν μέχρι την έναρξη της Μπουντεσλίγκα στις 18-19/8 να έχει τελειώσει το σήριαλ Βιεϊρίνια και ελπίζω με αίσια κατάληξη για τον ΠΑΟΚ».