Άρχισαν οι πρώτες...μουρμούρες για τον Μαρτίνς Μετά τις μεταγραφές στην ΑΕΚ σειρά παίρνουν οι ανανεώσεις Ανέβηκε το μπάτζετ του Παναθηναϊκού Ο Μήτρογλου κλείνει στόματα στη Μαρσέιγ Νέα εποχή ξημερώνει για την Μίλαν

12 Αυγ 2017

Προσωπική επαφή με τον Τσάβες είχε ο Ουζουνίδης

Ο Παναθηναϊκός τα έχει βρει πλέον με την Μπόκα για τον Τσάβες και το μόνο εμπόδιο είναι ο ίδιος ο Τσάβες και οι εγγυήσεις που ζητά ο μάνατζερ του. Η δήλωση του μάνατζερ του, Φεντερίκο Χιντάλγκο περί απόρριψης της πρότασης του Παναθηναϊκού περιέχει μία δόση αλήθειας. Όντως, απορρίφθηκε μία προσφορά από το Τριφύλλι και ο ατζέντης τη δημοσιοποίησε, ώστε να πιέσει για περισσότερα χρήματα. Ο Παναθηναϊκός προτείνει στον Τσάβες ανάλογο συμβόλαιο με εκείνο που πρόσφερε στον Πούκι.
Με πάγιες αποδοχές που αγγίζουν τις 550.000 ευρώ και με μπόνους επίτευξης στόχων, ενώ η χρονική διάρκεια προσδιορίζεται στα τρία χρόνια. Το οικονομικό σκέλος ικανοποιεί τον Αργεντινό, όμως παραμένει διστακτικός στην προοπτική να ξενιτευτεί στην Ελλάδα. Ο Ουζουνίδης έχει μιλήσει με τον Τσάβες και του ανέλυσε το πρότζεκτ που υλοποιεί, καθώς και πως σκοπεύει να τον αξιοποιήσει. Πρακτικά, προσπάθησε να του δώσει έξτρα κίνητρο για να έρθει στην Ελλάδα, πέραν του οικονομικού και του ονόματος του Παναθηναϊκού, που έχει πέραση στην Αργεντινή. Ο Τσάβες έχει ανάγκη να νιώσει σημαντικός σε ένα ρόστερ και ο Ουζουνίδης του εξήγησε πόσο τον υπολογίζει ως «πρώτο βιολί» για την επίθεση και του επανέλαβε ότι τον προορίζει για πρωταγωνιστικό ρόλο. Σε κάθε περίπτωση, οι προθέσεις των ανθρώπων του Τριφυλλιού είναι να τελειώσουν την υπόθεση στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου. Επιχειρούν να αποφύγουν να αποκτήσει η διαπραγμάτευση μεγάλη χρονική διάρκεια όπως με τον Πούκι, ώστε να μην εξελιχθεί σε σήριαλ. Συνεπώς, σύντομα θα δοθεί θετικό ή αρνητικό τέλος στην ιστορία που προέκυψε με τον Τσάβες.
Πηγή: panathinaikoskosmos.gr