Και πως να φτιάξει ομάδα ο Δώνης; Ο Ουζουνίδης θα αφήσει τη σφραγίδα του στην ΑΕΚ Ο Ολυμπιακός θέλει ενίσχυση σε τρείς θέσεις Συνεχίζεται η 'κατάρα' με τους τερματοφύλακες της Μονακό Προβλήματα για τον Ιρανό διαιτητή επειδή...χαιρέτησε μια γυναίκα

7 Αυγ 2017

Ο Ρέι "κλέβει" τις εντυπώσεις στον ΠΑΟΚ

Ο Ροντρίγκο Ρέι έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις στου ιθύνοντες του ποδοσφαιρικού τμήματος, τόσο από την απόδοση του εντός του γηπέδου, όσο και με τον επαγγελματισμό που δείχνει. Ο Αργεντίνος πορτιέρο που έχει ξεκινήσει ήδη μαθήματα Αγγλικών ήδη κατά τη διάρκεια των αγώνων συνεννοείται με τους συμπαίκτες του στα Αγγλικά, καθώς έχει κάνει μεγάλη πρόοδο. Αυτό που έχει κάνει μεγάλη εντύπωση στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ είναι η… δίψα του υψηλόσωμου πορτιέρο για δουλειά, αφού μετά από κάθε προπόνηση κάθεται επιπλέον μία ώρα με δική του βούληση, έτσι ώστε να δουλέψει στο γυμναστήριο.
Μάλιστα, ο Ρέι προσπαθεί κατά τη διάρκεια των προπονήσεων, αλλά και μετά το τέλος αυτών να βελτιώσει κάποια χαρακτηριστικά του, όπως είναι οι μεγάλες μπαλιές και οι έξοδοι.
Πηγή: inpaok.com