Οι Παγκόσμιοι Πρωταθλητές είναι ακόμα ζωντανοί 'Μέσι ξεκίνα να τρέχεις γιατί μας γαμ...' Ιστορίες από τον κόσμο των Μουντιάλ Πρόγραμμα αγώνων Μουντιάλ 2018 Το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Παγκοσμίου Κυπέλλου

6 Αυγ 2017

Η Μπριζ δεν τσιγκουνεύεται να επενδύσει στους νέους

Συνολικά 9 εκατομμύρια έδωσε, μέχρι στιγμής, η Κλαμπ Μπριζ στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού. Η μεγαλύτερη μεταγραφή ήταν αυτή του αμυντικού μέσου από την Ζιμπάμπουε, του Νακάμπα (φωτογραφία). Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής έφτασε στην Μπριζ από την ολλανδική Φίτεσε έναντι 3 εκατομμυρίων ευρώ. Άλλα, σχεδόν, δύο εκατομμύρια έδωσε στην Μαλίν για τον 21χρονο, επίσης, αμυντικό μέσο Βάνλερμπεγκ. Η αναζήτηση ταλέντων δεν τελειώνει όμως εδώ.
Η Μπριζ κατάφερε να αποκτήσει έναντι 1,6 εκατομμυρίων έναν 18χρονο Σέρβο αμυντικό ονόματι Μάσοβιτς από την άγνωστη Τσουκαρίτσκι. Τελευταίο ταλέντο ο Νιγηριανός 19χρονος Ντένις που αποκτήθηκε από την Ζόρια Λουάνσκ με 1,3 εκατομμύρια. Τέλος, αποκτήθηκε, έναντι 1 εκατομμυρίου ο πιο έμπειρος, 32χρονος, Περμπέτ από την Γάνδη. Και αυτός, όπως και ο Ντένις αγωνίζονται ως κεντρικοί επιθετικοί. Αυτό που γίνεται εύκολα κατανοητό είναι πως η αντίπαλος της ΑΕΚ δεν τσιγκουνεύεται όταν πρόκειται για νεαρούς παίκτες. Άλλωστε έχει ένα πολύ νεανικό ρόστερ με μόλις 24,5 μέσο όρο ηλικίας και αυτό γιατί σε κάθε γραμμή υπάρχει και ένας έμπειρος 30άρης!