Δεν ανησυχούν στον Παναθηναϊκό για την αδειοδότηση Η ΑΕΚ έχει μεγάλες προσδοκίες για τον Γαλανόπουλο Όταν χάνει ο Ολυμπιακός, χάνει πολύ Με βοήθεια video το Μουντιάλ της Ρωσίας Το Μαρόκο επιμένει στη διοργάνωση ενός Μουντιάλ

10 Αυγ 2017

Μειώνεται ο χώρος της Λας Πάλμας για τον Αραούχο

Όσο διαρκεί η μεταγραφική περίοδος, τόσο θα παραμένει ζωντανό το όνειρο της ΑΕΚ να ξανακάνει δικό της τον Σέρχιο Αραούχο. Μάλιστα όσο δεν κλείνει το ζήτημα, τόσο το ρεπορτάζ της Λας Πάλμας θα παρακολουθείται με ενδιαφέρον από τους φίλους της. Έτσι τα τελευταία νέα που έρχονται λοιπόν από την Ισπανία μοιάζουν ενθαρρυντικά για την Ένωση κι αυτό διότι η έγκυρη "La Provincia" επιβεβαιώνει ότι ο Αραούχο δεν συμπεριλαμβάνεται στις πρώτες επιλογές του προπονητή του.
 Πιο συγκεκριμένα το δημοσίευμα θέλει τον νεοαποκτηθέντα Τζόναθαν Καλέρι να έχει καπαρώσει τη θέση του βασικού σέντερ φορ, αναφέροντας ότι οι εμφανίσεις του στα φιλικά (όπου έχει πετύχει 4 γκολ) έχουν δικαιώσει τις προσδοκίες κι έχουν επιβεβαιώσει ότι θα αποτελέσει αναμφισβήτητα την πρώτη επιλογή για τη γραμμή κρούσης. Παράλληλα σημειώνεται ότι το προβάδισμα του Αργεντινού ενισχύεται από το γεγονός ότι ο ανταγωνιστής του, Σέρχιο Αραούχο τραυματίστηκε στο γόνατο και έμεινε πίσω. Μπορεί λοιπόν το επιτυχημένο πέρασμά του από την ΑΕΚ να γέννησε προσδοκίες, όπως αναφέρεται, ωστόσο το γεγονός ότι θα πρέπει να περιμένει για να αποδείξει την αναγέννησή του αποτελεί ήδη μειονέκτημα. Πέρα όμως από τον Καλέρι, ο Αραούχο θα έχει μπροστά του και τον Μπόατενγκ στην άτυπη ιεραρχία για τη θέση του σέντερ φορ. Διότι ο Γκανέζος περιγράφεται ως ο πιο αναγνωρίσιμος παίκτης της Λας Πάλμας, ο οποίος προέρχεται «από μια φανταστική σεζόν», όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά. Δεδομένου λοιπόν ότι κι εκείνος τοποθετείται συνήθως στην κορυφή της επίθεσης και ότι οι άλλες δυο θέσεις στα άκρα του 4-3-3 μοιάζουν επίσης καπαρωμένες από τους Βιτόλο και Βιέρα, ο χώρος για τον Αραούχο μειώνεται.