Άρχισαν οι πρώτες...μουρμούρες για τον Μαρτίνς Μετά τις μεταγραφές στην ΑΕΚ σειρά παίρνουν οι ανανεώσεις Ανέβηκε το μπάτζετ του Παναθηναϊκού Ο Μήτρογλου κλείνει στόματα στη Μαρσέιγ Νέα εποχή ξημερώνει για την Μίλαν

13 Ιουλ 2017

Τελικά ποιός κάνει τις μεταγραφές στον Παναθηναϊκό;

Μετά την αποχώρηση του Λυμπερόπουλου από τον Παναθηναϊκό είναι απορίας άξιο πως γίνονται οι μεταγραφές στον Παναθηναϊκό. Και καλά ο Ουζουνίδης έχει εκφράσει τα "θέλω" του για τους παίκτες που έχει ανάγκη ο Παναθηναϊκός, αλλά κάποιος θα πρέπει να αναλάβει τις επαφές με τους υποψήφιους στόχους, τους μάνατζερς και τις διοικήσεις των ομάδων που ανήκουν. Είναι πολύ δύσκολο για τον Ουζουνίδη να έχει αναλάβει δύο ρόλους, αφού το κύριο μέλημα του αυτή την εποχή είναι η προετοιμασία και το δέσιμο του Παναθηναϊκού.
Η εφημερίδα Live sport, αναφέρει πως κάποιος  Κωνσταντίνος Διαμαντόπουλος, ο οποίος συνεργάζεται με τον Μαρίνο Ουζουνίδη έχει αναλάβει τις μεταγραφές και περνάει αρκετές ώρες στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, καλύπτοντας την απουσία του τεχνικού διευθυντή, μετά το διαζύγιο με τον Λυμπερόπουλο! Και πάλι όμως ο συγκεκριμένος δουλεύει για την ψυχή της μάνας του; Δεν πρέπει να έχει κάποιες απαιτήσεις από την πράσινη ΠΑΕ; Δεν θα πρέπι να έχει γίνει μια συμφωνία; Όπως και νάχει αυτό που θα μετρήσει στο τέλος θα είναι το αποτέλεσμα και αν οι παίκτες που θα έρθουν στον Παναθηναϊκό πιάσουν τα λεφτά τους τότε όλα θα ξεχαστούν. Σε διαφορετική περίπτωση είναι κρίμα να πέσει όλο το ανάθεμα στον Ουζουνίδη.