Ο Ταϊλανδός δεν ενδιαφέρεται μόνο για τον Παναθηναϊκό Η ΕΠΟ διαιτητής μεταξύ Super League και Football League Ο Ουάρντα μένει οριστικά στον ΠΑΟΚ Η Μίλαν θα παίξει κανονικά στην Ευρώπη Ο Σούμπασιτς...έσωσε τον Βίντα

9 Ιουλ 2017

Ο Ολυμπιακός είναι "γεμάτος" στα άκρα

Στον Ολυμπιακό, φέτος οι λύσεις από τη μέση και μπροστά είναι αρκετές. Πέρα από τον άξονα που αναμένεται να γεμίσει ακόμη περισσότερο με τις μεταγραφές των Ζιλέ-Οφόε, «μάχη» θα γίνεται και στα άκρα. Αυτή τη στιγμή η τριάδα πίσω από τον Εμενίκε θα είναι αποτελείται λογικά από τους Μάριν-Καρσελά και Φορτούνη σε ρόλο οργανωτή. Βέβαια, έτσι χάνει σε μαρκαρίσματα η ομάδα, αλλά στο πρωτάθλημα θα χρειάζονται παίκτες (όπως είναι κι οι τρεις τους) για να σπάνε τις πολυπρόσωπες άμυνες.
Όμως, υπάρχει κι άλλοι τέσσερις παίκτες που που μπορούν να να δώσουν λύσεις. Φυσικά, αναφερόμαστε στους Σεμπά που πέρυσι ήταν ο καλύτερος παίκτης των πρωταθλητών Ελλάδας, Πάρντο που έχει επιστρέψει έτοιμος να πάρει την ευκαιρία του και να αποδείξει την αξία του, Ελιουνούσι που δεν αποκλείεται να τον δούμε να... χαιρετάει το Λιμάνι, στον Μανθάτη που πρέπει φέτος να δείξει εξέλιξη, ενώ κι ο Ανδρούτσος πολλές φορές μετατοπίζεται στα άκρα. Άρα έχουμε έξι επτά παίκτες που παίζουν στα άκρα, θέση που υπό συνθήκες μπορεί να καλύψει κι ο Φορτούνης.
Πηγή: gazzetta.gr