Η ΑΕΚ συνήθισε την μοναξιά της κορυφής  Ο Λεμονής έχει βελτιώσει αισθητά τον Ολυμπιακό Ο Ουζουνίδης προχωράει σε μεγάλες αλλαγές του ρόστερ Το φόβητρο της Τούμπας Η ΑΕΚ 'βύθισε' την Αούστρια στην εσωστρέφεια

30 Ιουλ 2017

"Δένουν" στον Ολυμπιακό παλιοί και νέοι παίκτες

Πολλά καλά είχε το 1-3 του Ολυμπιακού στο Βελιγράδι και έδειξε πως η διοίκηση έκανε πολύ σωστές κινήσεις, αποκτώντας παίκτες οι οποίοι βοηθούν και έχουν ξεχωρίσει από τώρα. Αλλά και οι παλιοί βοήθησαν φυσικά και έδειξαν σε όλη την Ελλάδα πως η ομάδα βρίθει ποιότητας. Και όποιος λέει το αντίθετο, προφανώς παρακολουθεί... άλλη ομάδα. Στον αγώνα του Βελιγραδίου λοιπόν, ο Εμενίκε ήταν καλός στο ντεμπούτο του. Πολύ καλός και ο Μπεν φυσικά με τα γκολ που σημείωσε.
Εξαίσιος στο κέντρο ο Οφόε που το «γέμισε», ο Κούτρης πίσω αριστερά, σούπερ. Όσον αφορά στον Σιώπη, «όργωσε» το γήπεδο, σταθερός και δυνατός ο Ρομαό, όπως σταθερός ήταν και ο Καπίνο. Τι να πει κανείς για τον Μάριν, τον Καρσελά και τον Ρέτσο βέβαια, ακόμα και για τον Φιγκέιρας, που έδωσε αυτή την απίστευτη ασίστ στον Εμενίκε για το 1-3. Όλοι οι παίκτες ξεχώρισαν στο Βελιγράδι, κανείς δεν υστέρησε, αλλά το πιο σημαντικό από όλα ήταν το γεγονός πως ο Ολυμπιακός ήταν ΟΜΑΔΑ στο γήπεδο, όλοι ήξεραν τι έπρεπε να κάνουν και το έκαναν σωστά, βάζοντας πάνω από όλα το συμφέρον του συλλόγου.
Πηγή: gavros.gr