Η Γαλλία ξανά στη κορυφή του κόσμου! Η ΑΕΚ χάνει και τον Κονέ Ο Παναθηναϊκός 'κοιτάζει' προς ΝΒΑ μεριά Η Σίτι 'αδειάζει' τα ταμεία της ΦΙΦΑ Ο Ρονάλντο συνεχίζει να...κυνηγάει Μέσι και Νεϊμάρ

28 Ιουλ 2017

Τρείς ακόμα παίκτες ανανεώνουν με τον Παναθηναϊκό

Εκτός από τη μεταγραφική ενίσχυση που είναι σε πλήρη εξέλιξη στον Παναθηναϊκό, επικεντρωμένη πάνω στον βασικό στράικερ, τον αριστερό μπακ και τον βασικό winger, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού έχουν σχεδιάσει τις επόμενες κινήσεις τους με παίκτες του υπάρχοντος ρόστερ, με στόχο να «δέσουν» το βασικό «κορμό» τους για χρόνια. Μετά τον Νίκλας Χουλτ και τον Ροντρίγο Μολέδο, οι «πράσινοι» προγραμματίζουν να προσφέρουν νέα συμβόλαια και σε άλλους τρεις παίκτες της λεγόμενης «πρώτης γραμμής» του ρόστερ: τους Ρόμπιν Λουντ, Λούκας Βιγιαφάνιες και Ουσμάν Κουλιμπαλί.
Οι συζητήσεις και με τους τρεις θα ξεκινήσουν μέσα στον Αύγουστο (πιθανότατα στο μεσοδιάστημα των ευρωπαϊκών αγώνων, εφόσον ο Παναθηναϊκός περάσει την Γκαμπάλα), με πρώτον-πρώτον τον διεθνή Φινλανδό μέσο. Απολύτως λογική προτεραιότητα, διότι το δικό του συμβόλαιο είναι αυτό που λήγει πολύ πιο γρήγορα (καλοκαίρι του ’18) κι απ’ τον Ιανουάριο θα είναι σε θέση να διαπραγματευτεί με άλλες ομάδες. Ο Λουντ θα είναι ο πρώτος που θα κληθεί στα γραφεία της «πράσινης» ΠΑΕ μαζί με τον μάνατζέρ του (είχε γίνει ήδη μία πρώτη διερευνητική κουβέντα κι επί Λυμπερόπουλου), με το «τριφύλλι» να του προσφέρει νέο συμβόλαιο έως το 2020 και μία σημαντική αύξηση των απολαβών του, που στην παρούσα φάση κυμαίνονται στις 280.000 ευρώ. Ακολούθως θα πάρουν σειρά οι «Βίγια» και Κουλιμπαλί, τα συμβόλαια των οποίων ολοκληρώνονται το καλοκαίρι του 2019, με πρόθεση από πλευράς Παναθηναϊκού να τους προταθεί επέκταση έως το 2020, με μία αντίστοιχη ικανοποιητική αύξηση (ο Βιγιαφάνιες αμείβεται με 220.000 ευρώ και ο Κουλιμπαλί με 150.000 ευρώ).