Ο Λεμονής το είπε και το έκανε Ούτε τώρα ήρθε το 'διπλό' για τον Παναθηναϊκό  Τι άλλο να έκανε ο Σιμόες για να νικήσει η ΑΕΚ; Ο Πρίγιοβιτς δεν είναι αναντικατάστατος στον ΠΑΟΚ Αυτά είπε ο Χιμένεθ στους παίκτες του

30 Ιουλ 2017

Υπό αμφισβήτηση ο Στραματσόνι στη Σπάρτα Πράγας

Ο Στραματσόνι προχώρησε σε μια σημαντική ανανέωση του ρόστερ της ομάδας του, δαπανώντας πάνω από 8 εκατ. ευρώ, προκειμένου να ενισχύσει τη Σπάρτα Πράγας με ποδοσφαιριστές της αρεσκείας του. Ωστόσο, τα πράγματα δεν ξεκίνησαν όπως τα ονειρευόταν ο ίδιος ο Ιταλός, καθώς η ομάδα της Τσεχίας βρίσκεται πολύ κοντά στον αποκλεισμό της από τα play-offs του Europa League έπειτα από την ήττα που γνώρισε με σκορ 2-0 από τον Ερυθρό Αστέρα στη Σερβία.
Σκορ το οποίο, ναι μεν δεν εκμηδενίζει τις ελπίδες πρόκρισης, ωστόσο μειώνει σε σημαντικό βαθμό τις πιθανότητες. Το συγκεκριμένο αποτέλεσμα λοιπόν, έχει δημιουργήσει ένα αρνητικό κλίμα προς το πρόσωπο του Στραματσόνι, με τον Τύπο και τους φιλάθλους της Σπάρτα Πράγας να ασκούν έντονη κριτική. Κριτική, η οποία φυσικά θα κορυφωθεί, αν κι εφόσον ο πρόωρος αποκλεισμός της Σπάρτα επιβεβαιωθεί την ερχόμενη εβδομάδα. Από’ κει και πέρα, αξίζει να σημειωθεί πως ο Παναθηναϊκός δεν θα έβλεπε με καθόλου άσχημο μάτι ενδεχόμενο αποκλεισμό της ομάδας του πρώην τεχνικού του, καθώς σε μια τέτοια περίπτωση θα αυξήσει σημαντικά τις ελπίδες του για να βρεθεί στο γκρουπ των ισχυρών στην κλήρωση για τα play-offs του Europa League, αν φυσικά ο ίδιος υπερκεράσει το εμπόδιο της Γκαμπάλα.