Έπαιξε, το ευχαριστήθηκε και τώρα σκέφτεται τον ΠΑΟΚ Ο Πρίγιοβιτς δεν σκέφτεται να φύγει από τον ΠΑΟΚ Η Λαμία φέρνει...τίτλους στον ΠΑΟΚ Ο Ουζουνίδης το έχει κάνει και με τον Εργοτέλη Άρσεναλ και Τότεναμ θα...σφαχτούν για τον Μαχρέζ

9 Ιουλ 2017

Προχωράει ο αγωνιστικός σχεδιασμός του Άρη

Ο αγωνιστικός σχεδιασμός του Άρη προχωράει και ήδη έχουν συμφωνήσει για διετή συνεργασία με τον Αρη οι Νίκιτς, Μουμίν, Βαλεριάνος, ενώ η συνέχεια, σύμφωνα με τις ενδείξεις, θα γίνει με τους Δεληζήση και Διαμαντόπουλο, που ήδη έχουν πει προφορικά το «ναι» και απομένει να διευθετηθούν οι λεπτομέρειες. Ανάλογη είναι και η περίπτωση του Κάσσου. Ο Άρης ωστόσο φαίνεται να περιμένει και τη θετική απάντηση του Γιώργου Κούσα.
Στον 35χρονο κεντρικό αμυντικό έχει κατατεθεί επίσημη πρόταση. Σύμφωνα με πληροφορίες ο ίδιος βλέπει με καλό μάτι την επάνοδό του στον Αρη αφού θα επιστρέψει σε ένα οικείο περιβάλλον. Τόσο όσο αφορά την ομάδα όσο και την πόλη της Θεσσαλονίκης. Συν τοις άλλοις η πρόταση του Αρη ικανοποιεί οικονομικά τον Κούσα, ο οποίος ζήτησε λίγο χρόνο μήπως και προκύψει πρόταση από ομάδα Super League. Είναι δεδομένο πάντως ότι στο ενδεχόμενο απόκτησης των Δεληζήση και Κούσα ο Αρης «θωρακίζει» τα μετόπισθεν με έμπειρους παίκτες.
Πηγή: metrosport.gr