Ο Λουντ κάτι περιμένει από Ελλάδα Αγωνιούν στη Νέα Σμύρνη για τον Ανσαριφάρντ Πως θα κρατήσει ο Σούκερ τον Ντάλιτς στην εθνική Κροατίας; Ο Πέρεθ ετοιμάζει μεταγραφικές...βόμβες στη Ρεάλ Το Καμερούν ζήτησε λεφτά από τον Μπαπέ για να παίξει στην εθνική

8 Ιουλ 2017

Ο Γιόχανσον είναι η πιο σοβαρή εκκρεμότητα της ΑΕΚ

Ο Γιάκομπ Γιόχανσον είναι ίσως η πιο σημαντική εκκρεμότητα της ΑΕΚ, όσον αφορά στους παίκτες από το υπάρχον ρόστερ. Ο Σουηδός διεθνής χαφ έχει συμβόλαιο που εκπνέει σε ένα χρόνο από τώρα και στις επαφές που έχουν γίνει μέχρι στιγμής, δεν έχει βρεθεί η φόρμουλα να το επεκτείνει. Στην ΑΕΚ σκοπεύουν να καθίσουν ξανά στο ίδιο τραπέζι με τον Σουηδό, αμέσως μετά τα ευρωπαϊκά ματς. Όπου η κατάσταση στην ομάδα θα είναι σαφέστατα πιο ξεκάθαρη και θα υπάρχουν τα περιθώρια, για συζητήσεις.
Με την πρόθεση της ΑΕΚ, να είναι η ανανέωση του συμβολαίου του Γιόχανσον. Όμως, αν αυτό δεν επιτευχθεί, τότε η πώληση του Σουηδού χαφ, φέτος, δείχνει μάλλον μονόδρομος. Μιας και σε διαφορετική περίπτωση, η ΑΕΚ κινδυνεύει να χάσει… τσάμπα, ένα από τα σημαντικά περιουσιακά στοιχεία της. Όλα τα παραπάνω λοιπόν, αναμένεται να ξεκαθαρίσουν, μετά τα δύο πρώτα ευρωπαϊκά ματς. Με το σενάριο ανανέωση ή πώληση, να δείχνει ως το μοναδικό, που μπορεί να ακολουθηθεί για την Ένωση.
Πηγή: enwsi.gr