Κρίμα και άδικο γι αυτή την ΑΕΚ Και πως να βρεθεί επενδυτής για τον Παναθηναϊκό; Χωρίς NOVA κινδυνεύουν και οι αδειοδοτήσεις Η ΦΙΦΑ σκέφτεται αλλαγές στις μεταγραφές Έπιασε ταβάνι το χρήμα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο

30 Ιουλ 2017

Όλα "ανοιχτά" για μεταγραφές στην ΑΕΚ

Τα πάντα στο ποδοσφαιρικό τμήμα της ΑΕΚ κινούνται γύρω από την ΤΣΣΚΑ και το ματς της Μόσχας, με την Ένωση να πηγαίνει εκεί την Τρίτη για να κάνει ότι μπορεί και να προσπαθήσει να ανατρέψει το εις βάρος της 2-0. Οτιδήποτε άλλο αυτή τη στιγμή είναι… δεύτερο, όμως αμέσως μετά το ματς, είναι δεδομένο πως θα έρθουν στην πρώτη γραμμή κι άλλα ζητήματα. Όπως οι μεταγραφές. Ο Μανόλο Χιμένεθ αναμένεται να έχει μια επαφή με την διοίκηση ώστε να αναλυθούν όλα τα δεδομένα για το υπάρχον ρόστερ και τις κινήσεις που θα ακολουθήσουν.
Με τα μεταγραφικά να παραμένουν σίγουρα ανοικτά για την ΑΕΚ. Εκεί θα ξεκαθαριστεί το τι γίνεται με περιπτώσεις όπως ο Γιόχανσον ή ο Αλμέιδα, αλλά και το που θα εστιάσει η Ένωση, για την ενίσχυσή της. Με το θέμα του φορ να είναι πάντως σταθερά στην πρώτη γραμμή και να αναμένεται, τι άλλο θα προκύψει στην πορεία.