Άρχισαν οι πρώτες...μουρμούρες για τον Μαρτίνς Μετά τις μεταγραφές στην ΑΕΚ σειρά παίρνουν οι ανανεώσεις Ανέβηκε το μπάτζετ του Παναθηναϊκού Ο Μήτρογλου κλείνει στόματα στη Μαρσέιγ Νέα εποχή ξημερώνει για την Μίλαν

25 Μαΐ 2017

Ο Ολυμπιακός κάνει "ψηστήρι" στον Ροντρίγκες

Ο Ολυμπιακός εξετάζει σοβαρά τον 33χρονο Αργεντινό στόπερ Γκονσάλο Ροντρίγκες της Φιορεντίνα, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τους "βιόλα" και κοιτάζει τις προτάσεις που έχει στα χέρια του. Στον Ολυμπιακό είναι διατεθειμένοι να κάνουν τα πάντα για να τον "ψήσουν" να ντυθεί στα κόκκινα! Οι δυσκολίες όμως παραμένουν πολλές για τη συγκεκριμένη περίπτωση. Καλή πρόταση φέρεται να του έχει κάνει και η Λάτσιο, προσφέροντάς του διετές συμβόλαιο με ένα εκατομμύριο ευρώ ετησίως!
Ο ίδιος, σύμφωνα με τα όσα λένε στην γειτονική χώρα, δεν αποκλείει το ενδεχόμενο της Ελλάδας, αλλά σαν να δίνει μία μικρή προτεραιότητα στο να εξαντλήσει τις πιθανότητές του για Ιταλία ή Ισπανία. Το καλό στην όλη ιστορία είναι ότι ο Ροντρίγκες θα κοιτάξει να υπογράψει συμβόλαιο με νέα ομάδα εώς το πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου. Δεν σκοπεύει να το τραβήξει για πολύ το θέμα του.