Δεν ανησυχούν στον Παναθηναϊκό για την αδειοδότηση Η ΑΕΚ έχει μεγάλες προσδοκίες για τον Γαλανόπουλο Όταν χάνει ο Ολυμπιακός, χάνει πολύ Με βοήθεια video το Μουντιάλ της Ρωσίας Το Μαρόκο επιμένει στη διοργάνωση ενός Μουντιάλ

25 Μαΐ 2017

Ενδιαφέρον της Ντιναμό Ζάγκρεμπ για Γιόχανσον

Έναν μέσο υψηλού επιπέδου αναζητά η Ντιναμό Ζάγκρεμπ, όπως σημειώνεται χαρακτηριστικά σε μέσα ενημέρωσης της Κροατίας. Στα σενάρια μάλιστα που αφορούν στους ποδοσφαιριστές τους οποίους προτίθεται να ασχοληθεί η κροατική ομάδα περιλαμβάνεται και ο Γιάκομπ Γιόχανσον. Ο Σουηδός μέσος της Ένωσης έχει ανεβάσει την αξία της ποδοσφαιρικής του μετοχής μετά την κλήση του στην Εθνική ομάδα της χώρας του, με την Ντιναμό να προτίθεται άμεσα να χτυπήσει την ...πόρτα της ΑΕΚ, βολιδοσκοπώντας τις προθέσεις των ανθρώπων του Δικεφάλου.
Υπενθυμίζουμε ότι μέχρι αυτή τη στιγμή, παρά τις συζητήσεις που έχουν γίνει ο Γιόχανσον δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιό του (λήγει το καλοκαίρι του 2018) κι έτσι από τον Ιανουάριο θα είναι ελεύθερος να διαπραγματευθεί τη μεταγραφή του σε ομάδα της αρεσκείας του. Στα δημοσιεύματα από την Κροατία πάντως σημειώνεται ότι η ΑΕΚ κοστολογεί τον Γιόχανσον στα 2 εκ. ευρώ και όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά, σε περίπτωση που το ενδιαφέρον των Κροατών μετατραπεί σε επίσημη πρόταση.