Τι μπορείς να περιμένεις από τα πιτσιρίκια του Παναθηναϊκού; Αποχαιρέτησαν με κλάματα την εθνική Γαλλίας Χτύπημα σε αντίπαλο που θα ζήλευε και ο...Μπρους Λι! Οι υψηλές θερμοκρασίες ανησυχούν το Τόκιο ενόψει Ολυμπιακών Αγώνων Το Καμερούν ζήτησε λεφτά από τον Μπαπέ για να παίξει στην εθνική

26 Μαΐ 2017

Ο Λέτο θα μείνει μόνο αν ρίξει τις απαιτήσεις του

Ο Λέτο μετά το ντέρμπι με την ΑΕΚ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο παραμονής του στην ομάδα. Είναι ξεκάθαρο ότι και ο παίκτης, αλλά και ο Παναθηναϊκός επιθυμούν την επέκταση της συνεργασίας τους. Σύμφωνα με την «Πράσινη», ο Παναθηναϊκός δεν αναμένεται να δώσει περισσότερες από 150-200.000 ευρώ σε ετήσιες απολαβές στον Λέτο. Το ποσό φαίνεται να μην καλύπτει τις αρχικές απαιτήσεις του Αργεντίνου. Στο πρώτο ραντεβού των δύο πλευρών, μήνες πριν, η πλευρά του Λέτο είχε ζητήσει αρκετά παραπάνω χρήματα.
Το «ταβάνι» που έχουν βάλει οι ιθύνοντες του «Τριφυλλιού» είναι στο προαναφερθέν ποσό. Συνεπώς, εάν ο 30χρονος δεν ρίξει τις απαιτήσεις του δύσκολα θα παραμείνει στον Παναθηναϊκό. Εξελίξεις στο θέμα αναμένονται μετά την ολοκλήρωση των playoffs της Superleague.