Δεν ανησυχούν στον Παναθηναϊκό για την αδειοδότηση Η ΑΕΚ έχει μεγάλες προσδοκίες για τον Γαλανόπουλο Όταν χάνει ο Ολυμπιακός, χάνει πολύ Με βοήθεια video το Μουντιάλ της Ρωσίας Το Μαρόκο επιμένει στη διοργάνωση ενός Μουντιάλ

26 Μαΐ 2017

Μόνο ο Βράνιες δεν πέταγε...χαρταετό

Η ΑΕΚ ηττήθηκε με 1-0 από τον Παναθηναϊκό, με κατεβασμένα χέρια. Οι Κιτρινόμαυροι δεν μπήκαν ποτέ στο ματς εν αντιθέσει με τους Πράσινους, που ρίχτηκαν στην «μάχη», με το μαχαίρι στα δόντια. Αυτή άλλωστε ήταν και η διαφορά στην εικόνα των δυο ομάδων, αφού ο Παναθηναϊκός των χιλίων προβλημάτων, έπαιξε με πάθος και ψυχή για να τα δώσει όλα για τη νίκη, όπου στην αντίπερα όχθη πέταγαν …χαρταετό. Με δυο τρεις εξαιρέσεις κανένας απ’ την Ένωση, δεν βοήθησε έστω και για λίγο για να αλλάξει η εικόνα της ομάδας.
Ο μοναδικός που έβγαλε πάθος, θέληση και βρισκόταν κυριολεκτικά παντού, ήταν ο Όγκνιεν Βράνιες. Ο Βόσνιος αμυντικός δεν έχασε καμία μονομαχία, με κανέναν παίκτη του Παναθηναϊκού, ενώ όποια φάση έγινε στην άμυνα της ΑΕΚ ήταν εκεί για να την καθαρίσει, βάζοντας «stop». Γι’ ακόμα μια φορά έπαιξε σαν «σκυλί» μέσα στον αγωνιστικό χώρο κερδίζοντας σχεδόν όλες τις μονομαχίες, είτε με τον Λέτο, είτε με τον Χατζηγιοβάνη αλλά και γενικά με όποιον έκανε επίθεση για τους Πράσινους.
Πηγή: aek1924.gr