Ο Αλαφούζος ψάχνει πάλι επενδυτές Η δικαίωση του Κούτρη Η ΑΕΚ θέλει να κρατήσει τον Γκάλο Πασχαλάκης και Κρέσπο, οι...βιονικοί του ΠΑΟΚ Ο Ζιντάν 'φλερτάρει' με την Μπάγερν

10 Ιουλ 2018

Αλλαγή πλάνων από τον Μαρτίνς στον Ολυμπιακό

Αλλαγή πλάνων φαίνεται πως παρατηρείται τις τελευταίες μέρες στον Ολυμπιακό, σύμφωνα με το sportdog.gr, όσον αφορά την ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας. Κι αυτό γιατί έχει αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις μέχρι στιγμής στον Πέδρο Μαρτίνς ο Γιάγκος Βούκοβιτς, ο οποίος δεν αποκλείεται από εκεί που θεωρούνταν φευγάτος, όχι μόνο να παραμείνει στο ρόστερ, αλλά και να λογίζεται ως μία εκ των βασικών επιλογών.
Παράλληλα, στα πλάνα του Πορτογάλου προπονητή φαίνεται πως βρίσκεται και ο Δημήτρης Νικολάου, για τον οποίο επίσης υπήρχαν σενάρια παραχώρησης όλο το προηγούμενο διάστημα. Ο νεαρός άσος δείχνει να έχει κερδίσει τον νέο προπονητή του Ολυμπιακού και δεν αποκλείεται τελικά να δοθεί εντολή παραμονής του. Όχι, φυσικά, για πρώτη λύση, αλλά για τρίτη ή τέταρτη. Οι παραπάνω εξελίξεις, μάλιστα, δεν αποκλείεται να ακυρώσουν τη μεταγραφή ενός βασικού αμυντικού, όπως προέβλεπε ο αρχικός σχεδιασμός, εκτός αν προκύψει κάποια αποχώρηση εκτός προγράμματος.