Ο ΠΑΟΚ εδραιώνεται στη κορυφή Αγνώριστος ο Παναθηναϊκός, έχασε με κάτω τα χέρια Ο Βούκοβιτς τα έκανε όλα στη Ξάνθη Οι παίκτες της ΑΕΚ έχουν...σπάσει τα δοκάρια Απίστευτο γκολ από κόρνερ!

8 Ιουλ 2018

Μοναδικό το δέσιμο του Παπανικολάου με τον Ολυμπιακό

Μοναδικό είναι το δέσιμο του Κώστα Παπανικολάου με τον Ολυμπιακό και τον κόσμο του. Άλλωστε, ο Έλληνας φόργουορντ διαθέτει όλα εκείνα τα στοιχεία που κάνουν το λαό του Ολυμπιακού να τον γουστάρει με... τρέλα. Φυσικά, αυτό δεν αφορά μόνο την προσφορά του στην ομάδα και η οποία είναι μεγάλη. Ούτε και την ποιότητά του, για την οποία κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει. Ο «Παπ» διαθέτει όλα εκείνα τα στοιχεία που γουστάρει να βλέπει ο οπαδός του Ολυμπιακού:
Πάθος και ψυχή. Κάθε φορά που αγωνίζεται τα δίνει όλα. Δίνει τα πάντα για την ομάδα που τον ανέδειξε και τον καθιέρωσε στο υψηλότερο επίπεδο. Ακόμα και όταν δεν θα είναι καλός σε ένα παιχνίδι, ο κόσμος εκτιμά αφάνταστα να βλέπει παίκτες που παλεύουν για τη φανέλα και την τιμούν, να παίζουν για το σήμα στην καρδιά. Και για αυτό το θέμα κανείς δεν μπορεί να του πει το παραμικρό. Ο Παπανικολάου αισθάνεται υπερήφανος που ανήκει στον Ολυμπιακό. Στον οποίο θα αγωνίζεται και για τα επόμενα τρία χρόνια. Και γουστάρει πολύ! Με... τρέλα, πάθος και ψυχή!
Πηγή: redking.gr