'Ο Πασχαλάκης πρόσβαλλε τον ΠΑΟΚ' Όχι θεοποιήσεις παικτών, τα κεφάλια κάτω στον Παναθηναϊκό Η ΑΕΚ μπορεί να βασιστεί στον Άλεφ Εργαλείο και...λαχείο ο Καμαρά στον Ολυμπιακό Ο Λοτζέσκι ξαναβρίσκει τον παλιό καλό του εαυτό

9 Ιουλ 2018

Η Νις άνοιξε "πόλεμο" με τον Μπαλοτέλι

Μπορεί ο Μάριο Μπαλοτέλι να υπέγραψε στην Μαρσέιγ, όμως η Νις αντιδράει σε αυτή την κίνηση του Ιταλού ποδοσφαιριστή. Το συμβόλαιο του με την Νις ολοκληρωνόταν αυτό το καλοκαίρι, όμως υπήρχε οψιόν αγοράς για ακόμα ένα χρόνο. Με βάση τα γαλλικά δημοσιεύματα ο «σούπερ Μάριο» δεν εξασφάλισε άδεια για να περάσει τις ιατρικές εξετάσεις στο σύλλογο της Μασσαλίας.
Επομένως η ομάδα από την Νίκαια θέλει να εκμεταλλευτεί αυτή την κίνηση και να τον καταγγείλει στη FIFA. Η Νις περίμενε ότι ο Μπαλοτέλι θα συμμετέχει στην πρώτη προπόνηση της ομάδας κάτι που δεν συνέβη και αυτό προκάλεσε την δυσαρέσκεια της διοίκησης, η οποία είναι αποφασισμένη να μπλοκάρει την μεταγραφή του. Ο μάνατζερ του Ιταλού ποδοσφαιριστή αλλά και ο γενικός διευθυντής της Μαρσέιγ, Άντονι Θουμπιθαρέτα συναντήθηκαν στο Παρίσι και συμφώνησαν για την απόκτηση του Μπαλοτέλι. Βέβαια το «deal» ανάμεσα στις δύο πλευρές μπορεί να χαλάσει, αν η Νις κινηθεί εναντίον του παίκτη.