Ο ΠΑΟΚ θα κάνει τρείς μεταγραφές υπέρβασης Ο Νταμπίζας μίλησε με τους 'κομμένους' του Παναθηναϊκού Ο Λάμπρου ήρθε στον ΠΑΟΚ για να μείνει Συλλέκτης τίτλων ο Μήτρογλου Μαθήματα ποδοσφαιρικού πολιτισμού από την Μπαρτσελόνα

8 Ιουλ 2018

Προτεραιότητα για τον Άρη η απόκτηση επιθετικού

Τη Δευτέρα φτάνει στη Θεσσαλονίκη η… Ισπανική βοήθεια για λογαριασμό του Άρη. Χαβιέρ Ματίγια και Άλεξ Μενέντες θα περάσουν από εξετάσεις, θα υπογράψουν συμβόλαια συνεργασίας και θα μετακινηθούν κατόπιν στο «βουνό» για να ενσωματωθούν στην προετοιμασία. Τις επόμενες δυο μέρες από αυτούς, αναμένονται οι δυο Αργεντινοί, ο Νίκο Κολάσο και ο Ματέο Γκαρσία, προκειμένου να μπουν στην ίδια διαδικασία. Το επόμενο ζήτημα ενίσχυσης που μπαίνει σε προτεραιότητα είναι αυτό του (ενός τουλάχιστον) επιθετικού.
Οι κίτρινοι έχουν εντοπίσει δυο περιπτώσεις από την κοινοτική και ξένη αγορά. Υπάρχουν, λένε οι πληροφορίες και συζητήσεις σε εξέλιξη, αλλά ψάχνουν και ότι καλύτερο μπορεί να τους προκύψει το αμέσως επόμενο διάστημα. Έχει προϋπολογιστεί ότι για τον βασικό φορ υπάρχει διαθέσιμο ένα συμβόλαιο που θα φτάνει μέχρι και τις 300 χιλιάδες, κίνηση που έγινε και για να ντυθεί στα κιτρινόμαυρα ο Κολάσο.