Τι μπορείς να περιμένεις από τα πιτσιρίκια του Παναθηναϊκού; Αποχαιρέτησαν με κλάματα την εθνική Γαλλίας Χτύπημα σε αντίπαλο που θα ζήλευε και ο...Μπρους Λι! Οι υψηλές θερμοκρασίες ανησυχούν το Τόκιο ενόψει Ολυμπιακών Αγώνων Το Καμερούν ζήτησε λεφτά από τον Μπαπέ για να παίξει στην εθνική

13 Μαΐ 2018

Η Pan Asia θέλει και τον ερασιτέχνη Παναθηναϊκό

Η πλευρά του Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ φέρεται να έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον και για τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό, εν όψει των εκλογών του καλοκαιριού. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Pan Asia ετοιμάζει ψηφοδέλτιο για τις εκλογές και σκοπεύει να συμπεριλάβει σε αυτό την οικογένεια Σταθοκωστόπουλου και τον Λεωνίδα Πολέμη. Μάλιστα, τα ίδια δημοσιεύματα αναφέρουν πως το ενδιαφέρον της Pan Asia για τον Ερασιτέχνη, έχει να κάνει με το γηπεδικό, καθώς θέλει να προχωρήσει το θέμα του Βοτανικού, μέσω της διπλής ανάπλασης στην Αθήνα.
Τέλος, τα ίδια δημοσιεύματα τονίζουν πως σε μια τέτοια περίπτωση αναμένεται να υπάρξουν δυο ισχυρές υποψηφιότητες για τον Ερασιτέχνη, καθώς ενδιαφέρον έχει εκδηλώσει και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο οποίος τόνισε πως θέλει να αναλάβει άμεσα όλα τα τμήματα.