Προς πώληση ο Χατζηγιοβάνης Έρχεται πρόταση από το εξωτερικό για τον Πέλκα Ο Άρης έχει και τα όρια του για τον Γκαρσία Ο Αλαφούζος έβαλε χρήμα αλλά ο Παναθηναϊκός πάτωσε Η εθνική Αγγλίας γυναικών προετοιμάστηκε με τους πεζοναύτες!

20 Μαΐ 2018

Ο Λουτσέσκου θα αποφασίσει για τον Μυστακίδη

O Γιάννης Μυστακίδης αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού από τον ΠΑΟΚ στον Παναθηναϊκό στα μισά της φετινής σεζόν. Ο δανεισμός του νεαρού στους «πράσινους» ολοκληρώθηκε και ο Κατερινιώτης ποδοσφαιριστής επιστρέφει πίσω στον Δικέφαλο. Όσον αφορά το θέμα του Μυστακίδη, ακόμα δεν υπάρχει κάποια ξεκάθαρη απόφαση από τους ιθύνοντες του ποδοσφαιρικού τμήματος των «ασπρόμαυρων». Για αυτό το λόγο, ο Έλληνας επιθετικός θα συμμετάσχει στην προετοιμασία του ΠΑΟΚ,
με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να είναι αυτός που θα αποφασίσει αν θα τον κρατήσει ή όχι στο ρόστερ της ομάδας για τη νέα σεζόν, ή αν θα δοθεί και πάλι δανεικός σε σύλλογο της Ελλάδας ή του εξωτερικού. Φυσικά, ο Λουτσέσκου θα πάρει αυτή την απόφαση με βασικό γνώμονα τις επιδόσεις του νεαρού κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της ομάδας στην Ολλανδία.