Ο Νταμπίζας ζήτησε αύξηση του μπάτζετ για τον επιθετικό Προβληματίζουν οι συνεχόμενοι τραυματισμοί στην ΑΕΚ Ο Βέρνμπλουμ δεν έκανε το...χατίρι των Σουηδών Τους έχει χρυσοπληρώσει και τους δίνει δανεικούς Από ελευθερο κανάλι η μετάδοση των σπουδαίων αθλητικών γεγονότων;

14 Μαΐ 2018

Ο ΠΑΟΚ φορτσάρει για τον Κυριάκο Παπαδόπουλο

Άνοιξε ο δρόμος για τον μεγάλο και δύσκολο στόχο του ΠΑΟΚ που ακούει στο όνομα Κυριάκος Παπαδόπουλος. Οι "ασπρόμαυροι" ακόμη δεν έχουν βρει αντικαταστάτη του Κάρλος Σαμπράνο και θέλουν τον Παπαδόπουλο για να πλαισιώσει τους Βαρέλα-Κρέσπο που θεωρείται δεδομένο πως θα παραμείνουν στην ομάδα. Μπορεί με την πρώτη ματιά αυτή η μεταγραφική κίνηση να φαίνεται δύσκολο να πραγματοποιηθεί όμως ο υποβιβασμός του Αμβούργου αλλάζει τα δεδομένα.
Θεωρείται βέβαιο πλέον πως ο Παπαδόπουλος θα αναζητήσει κάτι διαφορετικό καθώς υπάρχει ρήτρα που μειώνει τον μισθό του στην Zweiteliga. Το Αμβούργο θα έχει υψηλές απαιτήσεις αλλά από το βάρος του συμβολαίου και την πίεση που θα ασκήσει και η πλευρά του παίκτη θα ζητήσει αρκετά λιγότερα από τα έξι εκατομμύρια που δαπάνησε για να τον αποκτήσει. Σημαντικό ρόλο στις διαπραγματεύσεις αναμένεται να παίξει και ο ατζέντης του παίκτη, Πολ Κουτσολιάκος που εκπροσωπεί και τους  Βιεϊρινια και Δημήτρη Πέλκα.