'Ολα 'ανοιχτά' με τον Σιμόες στην ΑΕΚ Σε διαρκή οικονομική επιτήρηση μπαίνουν όλες οι ΠΑΕ Ενδιαφέρον της Γαλατάσαραϊ για τον Ελαμπντελαουί Οι διεθνείς 'έγραψαν' στο Τάμπερε...πριν αρχίσει το παιχνίδι 'Μάχη' στην Αγγλία για τον Τζέκο

18 Μαΐ 2018

Δύσκολα θα φύγει ο Βράνιες από την ΑΕΚ

Ο Μανόλο Χιμένεθ έδωσε τα χέρια με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, μένουν οι υπογραφές και, πλέον, ο σχεδιασμός της νέας σεζόν για την ΑΕΚ βρίσκεται σε εξέλιξη. Μάλιστα εκτός των μεταγραφών, ένα μεγάλο κομμάτι που θα απασχολήσει τους πρωταθλητές μέσα στο καλοκαίρι έχει να κάνει με τις επεκτάσεις συμβολαίων που λήγουν το καλοκαίρι του 2019. Στην πρώτη γραμμή είναι ο Όγκνιεν Βράνιες. Το θέμα του Βόσνιου στόπερ συζητήθηκε και στη συνάντηση του ισχυρού άνδρα της «Ένωσης» με τον Ισπανό κόουτς.
Ζήτημα να μην υπολογίζεται ο Βράνιες, όπως φαίνεται, δεν τέθηκε. Άλλωστε, πρόκειται για έναν εκ των βασικών κεντρικών αμυντικών της ομάδας. Η ΑΕΚ θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως θα μιλήσει με τον παίκτη μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα για νέο συμβόλαιο με αυξημένες αποδοχές. Την ίδια στιγμή  η Άντερλεχτ δεν αναμένεται να προχωρήσει την περίπτωσή του Βόσνιου στόπερ, αν και αυτό δε σημαίνει πως δεν είναι πιθανό να έρθει πρόταση από άλλο ευρωπαϊκό κλαμπ. Να τονιστεί πως θέμα πώλησης του Βράνιες θα τεθεί μόνο αν η πρόταση είναι τόσο καλή, που θα βάλει σε σκέψεις τους ανθρώπους της ΑΕΚ.