Ο Αλαφούζος βλέπει αύξηση του μπάτζετ από το καλοκαίρι Ένας άλλος Μάνταλος Πρωταθλητής χειμώνα με ρεκόρ Ο Ολυμπιακός βρήκε τον γκολτζή του Τα πέναλτι 'πονάνε' τον Άρη

13 Μαΐ 2018

Η ΑΕΚ δεν εμφανίστηκε ποτέ για να διεκδικήσει το νταμπλ

Η ΑΕΚ δεν εμφανίστηκε …ποτέ στον αγωνιστικό χώρο για να διεκδικήσει το Κύπελλο αλλά και το νταμπλ μετά από 40 χρόνια, ώστε να συνέχιζε την εφετινή σεζόν να γράψει την δική της ιστορία. Η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ απ’ τις 22 Απριλίου είχε στεφθεί και μαθηματικά Πρωταθλήτρια Ελλάδος, με αποτέλεσμα το τελευταίο της σοβαρό ματς να είναι κοντά στον έναν μήνα και έχοντας τρεις εβδομάδες την ευκαιρία να πανηγυρίζουν οι άνθρωποι της ομάδας το συγκεκριμένο τίτλο. Λίγο η ψυχολογική πίεση που τους είχε ασκηθεί όλη την χρονιά, λίγο η κούραση που είχαν όλη την χρονιά.
Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ μετά και την μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος …ξέσπασαν, έχοντας ως αποτέλεσμα να αδειάσουν ψυχολογικά. Ο Μανόλο Χιμένεθ είχε ένα πολύ δύσκολο έργο όλες αυτές τις μέρες και δεν ήταν άλλο να μαζέψει τα μυαλά των παικτών του και να τους συνετίσει ώστε να συγκεντρωθούν στον τελικό, αλλά η …οσμή απ’ τις σαμπάνιες της Πρωταθλήτριας ΑΕΚ, ήταν ακόμα νωπές. Η απόδοση της Ένωσης στον αγωνιστικό χώρο ήταν πολύ κακή, δείχνοντας ότι δεν είχαν μπει ποτέ σε …mood τελικού, με αντίθεση ο ΠΑΟΚ, έχοντας χάσει το πρωτάθλημα ήθελε να τα δώσει όλα για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος, μπαίνοντας στον αγωνιστικό χώρο με το μαχαίρι στα δόντια. Όλα αυτά είχαν ως αποτέλεσμα η Ένωση να εμφανιστεί πολύ κατώτερη των περιστάσεων στον αγωνιστικό χώρο για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, «χαρίζοντας» στην ουσία το Κύπελλο στον ΠΑΟΚ, καθώς δεν μπήκε ποτέ να το διεκδικήσει.
Πηγή: aek1924.gr