Ο Μάνταλος έκανε τη διαφορά στη Ριζούπολη Ο Παναθηναϊκός αποκτά χαρακτήρα νικητή Ο Ελαμπντελαουί ψάχνεται για το εξωτερικό Να κλείσει η 'ψαλίδα' ανάμεσα στους μεγάλους και μικρούς της Ευρώπης Αμμοθύελλα διέκοψε αγώνα στη Σαουδική Αραβία!

11 Μαΐ 2018

Ο Μουρίνιο δεν θέλει να χάσει τον Πογκμπά

Για το μέλλον του Πολ Πογκμπά στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κλήθηκε να μιλήσει ο Ζοσέ Μουρίνιο, που διαβεβαίωσε πως δεν έχει καμία πρόθεση να δει τον ποδοσφαιριστή να φεύγει από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Μετά το δημοσίευμα που ήθελε τον Γάλλο να έχει προταθεί σε τέσσερις συλλόγους πριν από λίγους μήνες, που ίσως επιβεβαιώνει τα πρόσφατα λεγόμενα του Πεπ Γκουαρδιόλα πως είχε πρόταση για να πάρει τον κεντρικό μέσο στο Etihad, ήρθε και μια σχετική ερώτηση στον Μουρίνιο, ο οποίος απάντησε:
"Νομίζω ότι θα είναι εδώ την επόμενη σεζόν. Μπορώ να διαβεβαιώσω ότι εγώ δεν θέλω να φύγει και ο σύλλογος δεν θέλει να τον πουλήσει. Μπορώ επίσης να διαβεβαιώσω ότι δεν έχει γίνει κάποια κίνηση από τον ατζέντη του ή κάποιον σύλλογο. Αυτήν την στιγμή πιστεύω πως μένει, ναι".