Ο Μάνταλος έκανε τη διαφορά στη Ριζούπολη Ο Παναθηναϊκός αποκτά χαρακτήρα νικητή Ο Ελαμπντελαουί ψάχνεται για το εξωτερικό Να κλείσει η 'ψαλίδα' ανάμεσα στους μεγάλους και μικρούς της Ευρώπης Αμμοθύελλα διέκοψε αγώνα στη Σαουδική Αραβία!

17 Μαΐ 2018

Άρχισαν οι συζητήσεις μεταξύ Παναθηναϊκού και Τζέιμς

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του olaprasina.gr, οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού έχουν κάτσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τον Μάικ Τζέιμς, ανοίγοντας έτσι ουσιαστικά έναν κύκλο σημαντικών, κρίσιμων, μα και χρονοβόρων συζητήσεων, όσον αφορά την επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών. Οι «πράσινοι» ξεκίνησαν τον «χορό» των διαπραγματεύσεων, προσφέροντας στον παίκτη μονοετές συμβόλαιο με σαφώς αυξημένες αποδοχές,
οι οποίες ξεπερνούν όχι οριακά το φράγμα του 1 εκ. ευρώ, ενώ από την πλευρά του ο ίδιος ζητά παραπάνω χρήματα. Πιο συγκεκριμένα, η αρχική διαφορά ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Τζέιμς υπολογίζεται περίπου στο ένα τέταρτο του «πράσινου» προσφερόμενου ποσού, δίχως ωστόσο να υπάρχει ανησυχία για την ομαλή έκβαση της υπόθεσης. Μάλιστα, όπως όλα δείχνουν στην παρούσα φάση, τόσο ο «Εξάστερος», όσο και ο Αμερικανός γκαρντ, είναι διατεθειμένοι να προχωρήσουν σε αμοιβαίες υποχωρήσεις στο οικονομικό κομμάτι, προκειμένου να επιτευχθεί… «γάμος» ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.