Οι Παγκόσμιοι Πρωταθλητές είναι ακόμα ζωντανοί 'Μέσι ξεκίνα να τρέχεις γιατί μας γαμ...' Ιστορίες από τον κόσμο των Μουντιάλ Πρόγραμμα αγώνων Μουντιάλ 2018 Το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Παγκοσμίου Κυπέλλου

12 Μαΐ 2018

Ο Ολυμπιακός το "παλεύει" για τον Μολέδο

Ο Ροντρίγκο Μολέντο παραμένει στη λίστα του Ολυμπιακού για την ενίσχυση της αμυντικής του γραμμής, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι ιθύνοντες των «ερυθρολεύκων» θέλουν να εξαντλήσουν τις πιθανότητες που έχουν για την απόκτηση του Βραζιλιάνου κεντρικού αμυντικού από την Ιντερνασιονάλ. Η βραζιλιάνικη ομάδα εμφανίζεται αρνητική στο ενδεχόμενο παραχώρησης του παίκτη, ο οποίος έχει και ρήτρα για πιθανή επιστροφή στην Ελλάδα από τον Παναθηναϊκό, η οποία φτάνει τα δυο εκατομμύρια ευρώ.
Παράλληλα, τα ίδια δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο Μολέντο αξιώνει ένα εκατομμύριο ευρώ ετησίως, για να επιστρέψει στην Ελλάδα, ενώ σημαντικές αξιώσεις φέρονται να έχουν και οι εκπρόσωποι του παίκτη. Παρόλα αυτά, οι Πειραιώτες είναι διατεθειμένοι να ξεκινήσουν νέες επαφές, τόσο με την πλευρά του παίκτη, όσο και με την Ιντερνασιονάλ, προκειμένου να τον εντάξουν στο έμψυχο δυναμικό τους. Παράλληλα, ο Πέδρο Μαρτίνς εξετάζει και άλλες περιπτώσεις για το κέντρο της άμυνας των «ερυθρολεύκων».