Άρχισαν οι 'μουρμούρες' για τον Ουζουνίδη Οι απίστευτες πρωτιές του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα Όλη η Ευρώπη παρακολουθεί τον Βλαχοδήμο Ο Σάντσες βρίσκεται στα...χειρότερα του Αυτό είναι από τα ομορφότερα γκολ της χρονιάς!

11 Μαΐ 2018

Ο ΠΑΟΚ προετοιμάζεται για να αντιμετωπίσει τον...Μπορμπαλάν

Ενα ξεχωριστό κεφάλαιο στην προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον τελικό με την ΑΕΚ έχει προστεθεί από το πρωί της Πέμπτης (10/5). Πρόκειται για την μελέτη του τρόπου με τον οποίο σφυρίζει στα παιχνίδια ο Νταβίδ Φερνάντεθ Μπορμπαλάν. Ο Ισπανός ρέφερι έχει ένα κύριο χαρακτηριστικό, ότι βγάζει πολύ εύκολα κάρτες. Αξίζει να σημειωθεί ότι από τον Ιούνιο του 2017 μέχρι σήμερα μετρά 136 κίτρινες κάρτες και αυτό είναι ένα ενδεικτικό στοιχείο για το πώς επιβάλει πειθαρχία.
Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ που είναι επιφορτισμένοι με το κομμάτι διαιτησία (Σαραϊδάρης, Τεβεκέλης και κυρίως ο πρώτος που είναι μονίμως κοντά στην ομάδα) θα έχουν επαφές με τους παίκτες για να τους εξηγήσουν την τακτική του Μπορμπαλάν. Στην προσπάθεια για ταχύρρυθμα σεμινάρια θα επιστρατευθεί και το βίντεο μέσω του οποίου οι παίκτες θα δούνε χαρακτηριστικά παραδείγματα φάσεων με πρωταγωνιστή τον Ισπανό. Ιδιαίτερες συστάσεις και συζητήσεις θα γίνουν με παίκτες που έχουν πάρει αρκετές κάρτες εφέτος.
Πηγή: sport24.gr