Αυτά πρέπει να κάνει ο Παναθηναϊκός για να αδειοδοτηθεί Χάσμα μεταξύ Βαρέλα και ΠΑΟΚ Δυσκολεύει η παραμονή του Φετφατζίδη στον Ολυμπιακό Αρνητικός ο Χολέμπας στην επιστροφή του στην Εθνική Οι εξαγγελίες για προστασία των διαιτητών έμειναν λόγια

11 Μαΐ 2018

Οριστικά τέλος ο Ουζουνίδης από τον Παναθηναϊκό

Οριστικό είναι το φινάλε στη σχέση Παναθηναϊκού – Μαρίνου Ουζουνίδη, ένα τέλος που έβαλε επί της ουσίας ο ίδιος ο Γιάννης Αλαφούζος όλο το προηγούμενο διάστημα με τη στάση του απέναντι στον Έλληνα προπονητή και με τις επαφές του με άλλους τεχνικούς. Μπορεί να υπήρξαν δημοσιεύματα περί σκέψης της πλευράς της "Pan Asia" για συζήτηση με τον Ουζουνίδη προκειμένου να υπάρξει… ανατροπή, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να γίνει για τρεις σημαντικούς λόγους:
Ο πρώτος έχει να κάνει με τον ίδιο τον Ουζουνίδη. Ο Έλληνας προπονητής δεν μπορεί να κάτσει ούτε λεπτό πλέον σε μία τέτοια κατάσταση, έχοντας για… εργοδότη τον Αλαφούζο. Πλέον οι δύο άνδρες δεν λένε ούτε… καλημέρα και ο Ουζουνίδης δεν μπορεί να δηλώνει προπονητής του «Παναθηναϊκού του Αλαφούζου». Ο δεύτερος έχει να κάνει με την πρόσληψη του Νίκου Νταμπίζα. Είναι γνωστό πως Νταμπίζας και Ουζουνίδης δεν έχουν καθόλου καλή σχέση μεταξύ τους και δεν θα μπορούσαν να συνυπάρξουν κάτω από την ίδια στέγη. Από τη στιγμή, λοιπόν, που ο Νίκος Νταμπίζας επιστρέφει στον Παναθηναϊκό, ο Ουζουνίδης δεν θα μπορούσε να παραμείνει. Ο τρίτος λόγος έχει να κάνει με το γεγονός πως ο Παναθηναϊκός θα… φουλάρει πλέον, μετά την πρόσληψη Νταμπίζα, να πείσει και τον Γιώργο Δώνη να αναλάβει τα ηνία της ομάδας. «Είτε είμαι εγώ, είτε κάποιος άλλος, εγώ εσένα θέλω για προπονητή», είχε πει ο Αλαφούζος στον Δώνη στην προ ημερών συνάντηση που είχαν κάνει. Και πλέον αναμένεται να μεγαλώσει η πίεση προς τον Έλληνα προπονητή, με τη σύμφωνη γνώμη φυσικά και του Νίκου Νταμπίζα, ο οποίος έχει άριστη σχέση μαζί του (είχαν συνεργαστεί στη Λάρισα ως παίκτης ο Νταμπίζας και προπονητής ο Δώνης).
Πηγή: panathinaikoskosmos.gr