Ο Μάνταλος έκανε τη διαφορά στη Ριζούπολη Ο Παναθηναϊκός αποκτά χαρακτήρα νικητή Ο Ελαμπντελαουί ψάχνεται για το εξωτερικό Να κλείσει η 'ψαλίδα' ανάμεσα στους μεγάλους και μικρούς της Ευρώπης Αμμοθύελλα διέκοψε αγώνα στη Σαουδική Αραβία!

13 Μαΐ 2018

"Πονοκέφαλος" τα βαριά συμβόλαια στον Παναθηναϊκό

Η διαχείριση των πιο ακριβοπληρωμένων παικτών του Παναθηναϊκού δεν μπορεί να μετατεθεί για τα τέλη Ιουνίου, όταν και θα αλλάξει το ιδιοκτησιακό καθεστώς στην ομάδα, διότι οι παίκτες ίσως να μην περιμένουν. Με βάση τον μνημονιακό προγραμματισμό του Αλαφούζου, οι Λουτσιάνο, Μουνιέ, Ινσούα, Γιόχανσον, Άλτμαν πρέπει είτε να δεχτούν μεγάλη μείωση αποδοχών, είτε να λύσουν τα συμβόλαια τους. Ο Αλαφούζος έχει θέσει το θέμα υπόψη του Πιεμπονγκσάντ, όμως ακόμα δεν έχει πάρει απάντηση, αφού για τον Ταϊλανδό προέχουν οι έλεγχοι της εταιρίας.
Φυσικά, η στάση των παικτών είναι ένας απρόβλεπτος παράγοντας. Όλοι έχουν δικαίωμα προσφυγής και είναι αμφίβολο εάν ο Αλαφούζος θα επιδίωκε να τους κρατήσει. Από την άλλη, κάθε αποχώρηση δεν είναι βέβαιο ότι θα αναπληρωθεί, επειδή θα ισχύσουν οι περιορισμοί λόγω της μη αδειοδότησης του Παναθηναϊκού από την ΕΠΟ. Πρόκειται για μία δύσκολη υπόθεση που θα απαντηθεί σύντομα...