Ο ΠΑΟΚ θα κάνει τρείς μεταγραφές υπέρβασης Ο Νταμπίζας μίλησε με τους 'κομμένους' του Παναθηναϊκού Ο Λάμπρου ήρθε στον ΠΑΟΚ για να μείνει Συλλέκτης τίτλων ο Μήτρογλου Μαθήματα ποδοσφαιρικού πολιτισμού από την Μπαρτσελόνα

31 Μαρ 2018

Καζάνι που βράζει ο Παναθηναϊκός

Kαζάνι που βράζει είναι ο Παναθηναϊκός τις τελευταίες μέρες, καθώς στο εσωτερικό της ομάδας υπάρχει μεγάλη αβεβαιότητα για το μέλλον του συλλόγου, κάτι που φάνηκε και στη χθεσινή συνάντηση των αρχηγών με τον Βασίλη Κωνσταντίνου. Ο πρόεδρος του Τριφυλλιού έταξε στους παίκτες χρήματα και συγκεκριμένα το υπόλοιπο του Οκτωβρίου αρχικά και μέσα στον Απρίλιο το 30% από τη δόση του Δεκεμβρίου, ωστόσο παρόλα αυτά οι ποδοσφαιριστές τον αντιμετώπισαν με αρκετή καχυποψία.
Μάλιστα, οι ατάκες... τρόμου που έχουν διαρρεύσει ότι ειπώθηκαν στον Βασίλη Κωνσταντίνου ισχύουν. «Αν υποβιβαστεί ο Παναθηναϊκός, θα χάσουμε τα λεφτά μας;», «Γιατί δεν μπαίνουν χρήματα να γλιτώσει η ομάδα τον υποβιβασμό;», ήταν τα ερωτήματα-φωτιά των αρχηγών που δε θέλησαν να επεκταθούν περισσότερο και γι' αυτό τον λόγο η συνάντηση δεν κράτησε πάνω από πέντε λεπτά. Οι Πράσινοι, πλέον, θα περιμένουν να δουν τουλάχιστον τη δόση του Οκτωβρίου και αναλόγως τι θα προκύψει με την παράταση που αναμένουν στο Τριφύλλι θα υπογράψουν τους διακανονισμούς. Αυτή τη στιγμή η μεγαλύτερη ανησυχία υπάρχει από τους ξένους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι όχι μόνο δεν είναι θετικοί, αλλά παρουσιάζονται και έτοιμοι να πάνε κόντρα σε όλα, αν και εφόσον η διοίκηση δεν τηρήσει τις υποσχέσεις της. Αν δεν ήταν οι ξένοι παίκτες, άλλλωστε, οι Έλληνες σίγουρα θα... έβαζαν πλάτη και θα έκαναν για μια ακόμα φορά υπομονή για να βγει η σεζόν χωρίς προβλήματα. Όμως τώρα αυτό δεν μπορεί να συμβεί από τη στιγμή που υπάρχει τέτοιο κλίμα στα αποδυτήρια.
Πηγή: sportdog.gr