Ο ΠΑΟΚ είχε τα γκολ και η ΑΕΚ τα...δοκάρια Νέα τριάρα και αποθέωση για τον Παναθηναϊκό του Δώνη Ο Άρης πλήρωσε ακριβά τα λάθη του στα Γιάννινα Ανανεώνει ο Τσιμίκας με τον Ολυμπιακό Αυτό είναι από τα ομορφότερα γκολ της χρονιάς!

31 Μαρ 2018

Ο Τσιγκρίνσκι έκανε την αρχή

Πρώτο μέλημα της ΠΑΕ για την επόμενη χρονιά, είναι να τελειώσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα με τις ανανεώσεις των συμβολαίων και να κρατήσει αυτήν την ομάδα και αυτόν τον κορμό και για του χρόνου. Όλοι έχουν μείνει ικανοποιημένοι για την φετινή πορεία της ομάδας σε Ελλάδα και Ευρώπη και έχουν κρίνει ότι η συγκεκριμένη ομάδα είναι πλήρως πετυχημένη για την φετινή χρονιά και τα όσα έχει πετύχει ή ακόμα και θα πετύχει. Ο Ντμιτρό Τσιγκρίνσκι έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής που κλήθηκε στο Μέγαρο της ΠΑΕ ΑΕΚ,
για να συζητήσει την ανανέωση του συμβολαίου του, με αποτέλεσμα να επέλθει συμφωνία ανάμεσα στις δυο πλευρές και ο Ουκρανός αμυντικός θα φοράει για τα επόμενα 2+1 χρόνια την κιτρινόμαυρη φανέλα. Όμως η Ένωση, δεν μένει εκεί και μέσα στο επόμενο διάστημα θα κληθεί ο Νίκος Λυμπερόπουλος να καλέσει κι’ άλλους ποδοσφαιριστές στο γραφείο του, για να συζητήσουν την ανανέωση της συνεργασίας τους. Ο επόμενος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ που θα κληθεί για συζητήσεις, φαίνεται πως θα είναι ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, με τις δυο πλευρές να επιθυμούν για την συνέχιση της συνεργασίας τους. Ενώ μετέπειτα θα πάρουν σειρά σε πρώτο πλάνο, οι Όγκνιεν Βράνιες, Αντρέ Σιμόες, Έλντερ Λόπες.