Χάνει και ο Παναθηναϊκός από τον υποβιβασμό του Ολυμπιακού Επιβεβλημένη η απόκτηση ενός δεξιού μπακ από την ΑΕΚ Σε...επιφυλακή για τον Γκαρσία ο Ολυμπιακός Ο πιτσιρικάς της Λίβερπουλ ετοιμάζεται να γράψει ιστορία Αυτή είναι η ρήτρα αποδέσμευσης του Κλοπ από την Λίβερπουλ

16 Μαρ 2018

Το "παράθυρο" για την σωτηρία του Παναθηναϊκού

Οι «πράσινοι» έχουν μεγάλα οικονομικά προβλήματα και αντιμετωπίζουν ακόμα και κίνδυνο υποβιβασμού λόγω οφειλών σε πρώην παίκτες τους, ενώ ερωτηματικό αποτελεί και η αδειοδότηση εν' όψει της επόμενης σεζόν. Σύμφωνα με δημοσιεύματα στον αθλητικό Τύπο της Παρασκευής, μπορεί όμως να βρεθεί κάποια λύση για το «τριφύλλι», καθώς στην Σούπερ Λιγκ αναφέρουν ότι υπάρχει πρόβλεψη για χορήγηση «περιόδου χάριτος» τριών ετών από τις ομοσπονδίες σε συλλόγους που βρίσκονται αντιμέτωπες με «ειδικές συνθήκες».
Αυτό που πρέπει να γίνει σύμφωνα με το ρεπορτάζ, είναι οι «πράσινοι» να ενημερώσουν την Λίγκα για τα προβλήματά τους και να παρουσιάσουν πλάνο τριετίας για την εξόφληση των οφειλών. Στην συνέχεια η Σούπερ Λιγκ θα στείλει το θέμα στην ΕΠΟ που μπορεί να ανοίξει το εν λόγω «παράθυρο».