Άρχισαν οι 'μουρμούρες' για τον Ουζουνίδη Οι απίστευτες πρωτιές του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα Όλη η Ευρώπη παρακολουθεί τον Βλαχοδήμο Ο Σάντσες βρίσκεται στα...χειρότερα του Αυτό είναι από τα ομορφότερα γκολ της χρονιάς!

16 Μαρ 2018

Δυσκολεύει η ανανέωση του Τσιγκρίνσκι με την ΑΕΚ

Η υπόθεση της ανανέωσης του συμβολαίου του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι με την ΑΕΚ δεν είναι εύκολη. Σύμφωνα με την "Γάτα" ο μάνατζερ του παίκτη, Πάνκοφ (που μιλάει άψογα ελληνικά) έχει... διακόψει τις διαπραγματεύσεις με την Ένωση κάπως... απότομα. Αυτό δεν σημαίνει πως ο Ουκρανός αμυντικός απομακρύνεται, όμως πλέον τα δεδομένα έχουν αλλάξει. Ο όρος που "έδενε" τον παίκτη για έναν ακόμα χρόνο δεν ισχύει, αφού ο Τσιγκρίνσκι τραυματίστηκε, δεν έπιασε ένα συγκεκριμένο αριθμό συμμετοχών, οπότε το συμβόλαιο του δεν ανανεώνεται αυτόματα.
Τι σημαίνει αυτό; Πως οι διαπραγματεύσεις ξεκινούν από το μηδέν! Την ίδια ώρα τον παίκτη καλοβλέπει ο Ιβάν Σαββίδης, που λύνει και δένει στην αγορά της Ρωσίας και της Ουκρανίας, όχι μόνο για αγωνιστικούς λόγους, αλλά και γιατί θέλει να κάνει επίδειξη δύναμης. Τον 31χρονο άσο πάντως βλέπει και ο Ολυμπιακός που ψάχνει στόπερ το καλοκαίρι.